Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Brauns "izslēdz" Garsiju un aizstāv savu titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Brauns "izslēdz" Garsiju un aizstāv savu titulu
Maiks Tomass Brauns
Foto:sherdog.com

Vakarnakt Teksasā (ASV) Pasaules čempions MMA pusvieglajā svarā WEC versijā Maiks Tomass Brauns veiksmīgi aizstāvēja savu čempiona jostu, jau pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarot titula pretendentu Leonardu Garsiju.

Šī Maikam Tomasam Braunam (21-4-0) bija pirmā titula aizstāvēšanas cīņa. Atgādinām, ka čempiona jostu viņš ieguva pērnā gada maijā, kad tam vajadzēja nepilnas trīs minūtes, lai uzvarētu savu tautieti Urijahu Fabēru (22-2-0) un kļūtu pa čempionu.

Tiesa, līdzīgs scenārijs bija arī vakarnakt, jo Brauns nepilnās divās minūtēs pieveica arī spēcīgā sitiena īpašnieku Leonardu Garsiju (12-4-0). Brauns neļāva Garsijam uzsākt uzbrukumu, uzreiz nogāžot to uz partera, kur arī turpinājās cīņa līdz Maiks satvēra Garsiju aiz kakla un sāka žņaugt. Garsija nespēja tikt vaļā no šī satvēriena un bija spiests padoties. Līdz ar to jau pirmajā raundā ar TKO, pielietojot žņaugšanas paņēmienu uzvarēja un ieguva tiesības paturēt savu titulu – Maiks Tomass Brauns.

„Morāli biju ļoti labi sagatavojies. Tas bija mans vakars. Es tik pieturējos pie savas spēles plāna, tāpēc uzvarēju,” pēc cīņas stāstīja trīsdesmit trīs gadus vecais amerikāņu cīkstonis Maiks Brauns.

„Esmu laimīgs, ka man izdevās aizstāvēt čempiona titulu. Un šobrīd esmu gatavs cīnīties ar jebkuru! Uzskatu, ka ir daudz puišu, kuri būtu pelnījuši iespēju cīnīties par titulu, taču skatītāji visvairāk mani vēlas redzēt atkal cīnāmies ar Febēru.”

Turnīra „WEC 39” rezultāti

Cīkstoņu pārisuzvarētājsraunds/laiks
Maiks Pierss vs. Džastins HaskinsMaiks Pierss (TKO)3 /3:39
Džons Frenči vs. Maiks BudņiksDžons Frenči (PTS)3/5:00
Alekss Karaleksis vs. Gregs MakintairsAlekss Karelskis (TKO)1/4:19
Kendži Osava vs. Rafaels RebelloKendži Osava (PTS)3/5:00
Džonijs Hendrikss vs. Alekss SerdjukovsDžonijs Hendrikss (PTS)3/5:00
Damacio Piedžs vs. Markoss GalvaoDamacio Peidžs (KO)1/0:18
Danijs Kastillo vs. Fils KardellaDanijs Kastillo (PTS)3/5:00
Robs Makkullogs vs. Markus HiksRobs Makkullogs (PTS)3/5:00
Hosē Aldo vs. Kriss MikleHosē Aldo (TKO)1/1:39
Rikardo Lamas vs. Bārts PalasževskisRikardo Lamas (PTS)3/5:00
Maiks Tomass Brauns vs. Laeonards GarsijaMaiks Tomass Brauns (TKO)1/1:57

Izmantotie resursi:
mixfight.ru
sherdog.com

     [+] [-]

, 2009-03-02 23:25, pirms 15 gadiem
Damacio Piedžs vs. Markoss Galvao Damacio Peidžs (KO) 1/0:18

6its labs