Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2989, Did:0, useCase: 3

Samušonoks Eiropas čempionātā brīvajā cīņā apstājas soli no bronzas dueļa

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Samušonoks Eiropas čempionātā brīvajā cīņā apstājas soli no bronzas dueļa
Ivars Samušonoks. Foto: Latvijas Sporta cīņa federācija.

LETA. Latvijas brīvā stila cīkstonis Ivars Samušonoks trešdien piedzīvoja zaudējumu Zagrebā notiekošā Eiropas čempionāta gandarījuma kārtas otrajā cīņā, paliekot uzvaras attālumā no bronzas dueļa.

Samušonoks, startējot svara kategorijā līdz 86 kilogramiem, gandarījuma turnīra pirmajā cīņā ar 9:2 pārspēja Ungārijas pārstāvi Patriku Puespoeki.

Otrajā kārtā jeb cīņā par vietu bronzas finālā viņam bija tikšanās ar Azerbaidžānas sportistu, iepriekšējo meistarsacīkšu vicečempionu Abubakaru Abakarovu. Samušonoks zaudēja ar 0:8 un neturpināja cīņu par godalgu.

Jau ziņots, ka Samušonoks no pirmās kārtas cīņas bija brīvs, bet otrajā tikās ar Grieķijas pārstāvi Daurenu Kuruglijevu, pretiniekam trešajā minūtē panākot 10:0. Vēl nesen Krieviju pārstāvējušajam Kuruglijevam sasniedzot finālu, Samušonokam bija iespēja piedalīties gandarījuma sacensībās.

Eiropas čempionāts cīņā beigsies svētdien.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2023-04-19 14:30, pirms gada
Daudz spēka būs patērējis ar Grigorjevu.

     [+] [-]

, 2023-04-19 17:07, pirms gada
evenks rakstīja: Daudz spēka būs patērējis ar Grigorjevu.
Domā, ka Grigorjeva bieži laužas?