Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hants: „Nevēlējos cīņu ar Antonio Silvu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hants: „Nevēlējos cīņu ar Antonio Silvu”
Marks Hants
Foto: mmamania.com

Pasaules prestižākā kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix 2001” uzvarētājs Marks Hants (9-8-0), kuram kopš 2010. gada ir līgumsaistības ar MMA organizāciju UFC, un kurš nākamo cīņu aizvadīs 7. decembrī šovā „UFC Fight Night 33” ar bijušo EliteXC čempionu Antonio Silvu (18-5-0), sākotnēji nav vēlējies piekrist šai divkaujai, jo brazīlietis ir viņa bijušais komandas biedrs.

„Es atteicos no cīņas ar Silvu un gribēju citu pretinieku. Nevēlējos cīņu ar viņu, jo Antonio tāpat kā es ir „American Top Team” biedrs,” iemeslu kāpēc nevēlas cīņu ar Antonio Silvu skaidroja austrāliešu smagsvars Marks Hants.

„Jāatzīmē, ka līdzīga situācija bija laikā, kad cīnījos ar Čeiku Kongo. Mēs trenējāmies kopā. Taču visi zina, ka esmu UFC darbonis, tas ir mans darbs.”

„Ārpus darba mēs vēl joprojām esam draugi, sveicināmies utt. Kopā ar Silvu trenējāmies vēl salīdzinoši nesen, taču pēdējās četras treniņnometnes esmu aizvadījis Jaunzēlandē.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...