Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bijušie UFC cīkstoņi Palhares un Al-Hasans pievienojušies WSOF

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijušie UFC cīkstoņi Palhares un Al-Hasans pievienojušies WSOF
Rosimars Palhares
Foto: sherdog.com

Pasaules viena no šā brīža vadošajām MMA kompānijām WSOF parakstījusi ilgtermiņa līgumus ar diviem bijušajiem UFC cīkstoņiem Rosimaru Palharesu (15-5-0) un Razaku Al-Hasanu (12-4-0), kā arī plašākai publikai ne tik pazīstamajiem Luisu Palomino (1-1-0) un Kelvinu Tilleru (6-0-0).

Slavenais brazīliešu atlēts Rosimars Palhares no UFC tika atbrīvots šā gada oktobrī par nesportisku uzvedību, kad cīņā Maiku Pīrsu viņš uzvarētā cīņā, pielietojot laušanas paņēmienu, pēc tiesneša prasības neatlaida pretinieka kāju un turpināja to lauzt.

Tā kā šāda veida gadījums Palharesa izpildījumā nebija pirmo reizi, UFC vadība lēma lauzt līgumu ar brazīlieti, kurš savulaik pusvidējā svara pasaules reitingā bija iespraudies starp TOP 10 labākajiem cīkstoņiem. Šobrīd Rosamirs ir WSOF īpašums, kurš ar amerikāņu organizāciju noslēdzis līgumu uz četrām cīņām.

WSOF rindām pievienojies arī amerikāņu pussmagā svara sportists Razaks Al – Hasans, kura ceļi ar UFC šķīrās jau 2009. gadā, bet kopš tā laika cīkstonis kā brīvais aģents klejojis pa pasauli un startējis zemāku MMA organizāciju paspārnē. Nesen Razaks uzvarot kanādieti Timu Čemelli (10-4-0) tika kronēts par AFC pussmagā svara čempionu.

Amerikāņu organizācijai pievienojušies arī plašākai sabiedrības daļai nezināmie, bet pēc WSOF domām perspektīvie amerikāņu atlēti Luiss Palomino un līdz šim neuzvarētais Kelvins Tillers, kuram pirms tam bija līgums ar Bellator.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...