Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pēc cīņas ar Veidmanu Silva varētu beigt karjeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pēc cīņas ar Veidmanu Silva varētu beigt karjeru
Andersons Silva (no kreisās) un Kriss Veidmans svēršanās procedūras laikā
Foto: ufc.com

Bijušais UFC vidējā svara čempions Andersons Silva (33-5-0), kuram šovakar šova „UFC 168” ietvaros jāaizvada revanša mačs ar viņa jostas jauno īpašnieku Krisu Veidmanu (10-0-0), pieļauj domu, ka pēc šīs cīņas paziņos par sportiskās karjeras beigšanu.

Trīsdesmit astoņus gadus vecais Andersons Silva UFC pievienojās 2006. gadā. Kopš tā laika brazīliešu atlēts šīs organizācijas rindās aizvadījis septiņpadsmit cīņu, no kurām zaudējumu cietis tikai beidzamajā, ar Krisu Veidmanu un atvadījās no savas UFC vidējā svara čempiona jostas.

Portāls MMAInsider.net šo cīņu nosauca par 2013. gada lielāko vilšanos, taču tie kas skatījās šo divkauju ne visi ir vienisprātis, ka šajā mačā viss bija tīrs. Vairāk izskatījās pēc Silvas apzinātas vēlēšanās zaudēt. Kāpēc viņš to darīja? Grūti pateikt. Varbūt dēļ tā, ka viņam bija apnicis būt par čempionu, bet varbūt tāpēc, ka iespītējās pret UFC vadību, kura Andersonam neļāva aizvadīt boksa dueli ar leģendāru Roju Džonsu junioru.

Tagad visas lietas atrisinātas, UFC prezidents Dana Vaits Silvam devis zaļo gaismu ar cīņu pret Džonsu un brazīlietis ārzemju masu medijiem izteicis vēlmi atgūt zaudēto čempiona statusu. Kas vēl interesanti – Silva pēc šīs cīņas neatkarīgi no rezultāta varētu beigt aktīvā sportista gaitas.

Kā zināms, beigt aktīvās sportista gaitas ar zaudējumu nav visai patīkami, tāpēc domājams, ka Andersons Silva saliks visus punktus uz i un vēlreiz apliecinās, ka ir planētas labākais vidējā svara MMA cīkstonis.

„Vienmēr esmu bijis tuvu karjeras beigšanai. Iespēja, ka pēc šīs cīņas beigšu aktīvā sportista gaitas ir ļoti augsta. Cīņa būs ātra, kurā uzvarēs Andersons,” komentēja Andresons Silva, kurš UFC vidējā svara čempiona godā bija no 2006. – 2013. gada jūlijam.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-29 01:44, pirms 11 gadiem
Buutu ljoti prieciigs, ja kaads padaliitos ar linku, kur var skatiities par velti sho ciinju! Protams, ja ir shaada iespeeeja! Paldies!

     [+] [-]

, 2013-12-29 02:56, pirms 11 gadiem
Bildee - RUUGTS

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 07:31, pirms 11 gadiem
Tikko noskatijos cīņu.... eeee bal!

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 09:49, pirms 11 gadiem
Labais, sportacentrs joprojām guļ. Vaidmans nevis "Veidmans".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja