Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Karvins gatavs revanša cīņai ar Lesnaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Karvins gatavs revanša cīņai ar Lesnaru
Šeins Karvins
Foto: fiveouncesofpain.com

Izdzirdot baumas par iespējamo bijušā UFC smagā svara čempiona Broka Lesnara (5-3-0) atgriešanos cīņu apritē, par atgriešanos lielajā sportā aizdomājies arī Šeins Karvins (12-2-0), kurš lūdza UFC prezidentam Danam Vaitam uzrīkot revanša cīņu ar Lesnaru.

Jau ziņojām, ka ārzemju plašsaziņas līdzekļos parādījusies informācija par bijušā UFC čempiona Broka Lesnara iespējamo atgriešanos MMA cīņās. Līdz ar šo baumu parādīšanos, aktivizējies cits pensionējušais smagsvars Šeins Karvins, kurš jau paspējis paprasīt UFC prezidentam Danam Vaitam uzorganizēt revanša cīņu ar Lesnaru.

„Nespēju sagaidīt šos svarīgos jaunumus. Dana Vait, tev gadījumā nav aizķērusies viena lieka biļete uz šī vakara šovu? Dzirdēju, ka tur būs arī tā kucīte, kura var atvieglot manu niezi,” caur Twitter profilu netieši izaicinājumu cirvi Brokam Lesnaram metis Šeins Karvins, kurš šā gada maijā pēc divu gadu dīkstāves, kas bija saistīta ar savainojumiem, paziņoja par aiziešanu no aktīvā sporta.

Jāatgādina, ka Karvins ar Lesnaru dūres krustoja tālajā 2010. gadā, kad Šeins burtiski uzvarētā cīņā piedzīvoja zaudējumu ar žņaugšanas paņēmienu. Tas priekš Šeina Karvina toreiz bija pirmais zaudējums karjerā, kas pārrāva sportista divpadsmit cīņu uzvaru sēriju. Tagad Karvins gatavs atgriezties, lai atkal uzvarētu.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...