Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Minakovs vēl joprojām neuzveikts, izcīnīta uzvara pār Dos Santosu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Minakovs vēl joprojām neuzveikts, izcīnīta uzvara pār Dos Santosu
Vitālijs Minakovs
Foto: sherdog.com

Uzvaru sēriju turpina krāt krievu MMA cīkstonis, organizācijas “Bellator” smagā svara čempions Vitālijs Minakovs (16-0-0), kurš Krievijā notiekošajā cīņu šovā pirmajā raundā ar rokas laušanas paņēmienu uzveica bijušo UFC cīkstoni no Brazīlijas – Žeronimo Dos Santosu (36-16-0).

Trīsdesmit gadus vecais Vitālijs Minakovs par “Bellator” čempionu kļuva 2013. gada novembrī, no čempiona troņa gāžot savu tautieti Aleksandru Volkovu (24-6-0).

Viņš aizvadīja vienu veiksmīgu titula aizstāvības maču, uzvarot francūzi Čeiku Kongo (23-10-2). Vitālijs ilgāku laiku mocījās ar dažādākajiem savainojumiem, tāpēc šobrīd pirms atgriešanās uz ASV skatuves viņš aizvada “koncertturneju” dzimtajā Krievijā.

Šā gada jūlijā Minakovs parastā reitinga mačā uzveica poļu smagsvaru Ādamu Macijevski (13-6-1), bet vakarnakt viņš bija pārāks par bijušo UFC cīkstoni Žeronimo Dos Santosu, kurš pameta pasaules lielāko MMA organizāciju veselības problēmu dēļ, neaizvadot tajā nevienu cīņu.

Vitālijs Minakovs tiek uzskatīts par vienu no izcilākajiem visu laiku krievu smagā svara MMA cīkstoņiem, tāpēc par viņa uzvaru cīņā ar Dos Santosu nešaubījās neviens.

Krievs arī nelika saviem faniem vilties un, pielietojot rokas laušanas paņēmienu, izcīnīja ātru un efektīvu uzvaru, savā statistikā ierakstot sešpadsmito uzvaru pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...