Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pārcelta Krisa Veidmana – Lioto Mačidas cīņa

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pārcelta Krisa Veidmana – Lioto Mačidas cīņa
Kriss Veidmans
Foto: ufc.com

Sakarā ar UFC vidējā svara čempiona Krisa Veidmana (11-0-0) treniņā gūto savainojumu, paredzētā cīņa ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Lioto Mačidu (21-4-0), kurai bija jānotiek 24. maijā cīņu šovā „UFC 173”, pārcelta uz cīņas šovu „UFC 175”, kas notiks 5. jūlijā.

Divdesmit deviņus gadus vecais UFC vidējā svara čempions Kriss Veidmans treniņos guvis ceļgala savainojumu, kura ārstēšanai būs nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Ārsti prognozē, ka čempiona rehabilitācija aizņems vairākas nedēļas un tikai tad viņš varēs atsākt treniņus.

Sakarā ar Veidmana savainojumu viņa cīņa ar brazīlieti Lioto Mačidu pārcelta uz cīņu šovu „UFC 175”, kas notiks 5. jūlijā Lasvegasā (ASV).

Jāatzīmē, ka Krisam Veidmanam cīņu šovā „UFC 173” sākotnēji bija paredzēts mačs ar Vitoru Belfortu, taču sakarā ar Nevadas Atlētiskās Komisijas aizliegumu lietot TAT (testosterona aizvietošanas terapija), brazīlietim tika liegta iespēja cīnīties par titulu. Obligātā kandidāta statusu uz UFC čempiona titulu ieņēma Belforta tautietis Lioto Mačida.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...