Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC lauzusi līgumu ar smagsvaru Antonio Silvu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC lauzusi līgumu ar smagsvaru Antonio Silvu
Antonio Silva
Foto: mondaymorningblackbelt.com

Pasaules lielākā un prestižākā MMA organizācija UFC nav pagarinājusi līgumu ar brazīliešu smagsvaru Antonio Silvu (19-10), kurš savulaik ticis kronēts par bankrotējušās organizācijas EliteXC smagā svara čempionu. Šobrīd brazīlietis ir brīvā aģenta statusā.

Trīsdesmit septiņus gadus vecais Silva, kurš šobrīd pasaules smagā svara reitingā atrodas 17. pozīcijā, savulaik bija viens no vadošajiem smagā svara divīzijas atlētiem. Pirms trim gadiem viņš bija obligātais UFC smagā svara titula pretendents, taču tobrīd čempiona tronī sēdošais Keins Velsakess (14-2) priekš brazīlieša bija pārāk ciets rieksts, ko pārkost.

Pēc šī titula mača Antonio karjera gājusi tikai uz leju. No pēdējos trīs gados aizvadītajām sešām cīņām Silva uzvarēja tikai vienā. Tas bija pietiekami nopietns iemesls, kāpēc UFC nepagarināja līgumu ar brazīliešu smagsvaru, kura statistikā pirms šīs neveiksmju sērijas tika ierakstītas uzvaras pār MMA sporta izcilībām Fjodoru Jemeļjaņenko (36-4), Alisteru Overīmu (41-15), Andreju Arlovski (25-13) un Riko Rodrigesu (53-23).

Par cik Antonio Silva vēl joprojām ir spēka gados un aizvien vēlas cīnīties, tas nozīmē, ka ilgi bez darba viņš nesēdēs. Pieļaujams, ka drīzumā par viņa pakalpojumiem interesi izteiks citas lielākās pasaules MMA organizācijas “Bellator”, WSOF, “One FC” un “Rizin FF”. Nav arī izslēgts, ka Silvu mēģinās savā paspārnē dabūt arī kāda no lielākajām Krievijas organizācijām, kuras savās rindās paņēmušas nevienu vien aiz okeāna ibrāķēto cīkstoņu.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...