Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC čempions Karvins piekritis cīņai ar Jemeļjaņenko

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC čempions Karvins piekritis cīņai ar Jemeļjaņenko
Šeins Karvins
Foto: bloodyelbow.com

Nesen par atgriešanos lielajā sportā paziņojušais bijušais pagaidu UFC smagā svara čempions Šeins Karvins (12-2) atklāj, ka devis piekrišanu cīņai Japānā ar leģendāro krievu smagsvaru Fjodoru Jemeļjaņenko (36-4).

Pavisam nesen četrdesmit vienu gadu vecais Karvins paziņoja par atgriešanos no “pensijas”, bet vakar pa “Twitteri” klejoja informācija, ka amerikāņu smagsvars parakstījis līgumu ar japāņu MMA organizāciju “Rizin FF”.

Šodien pats sportists ārzemju masu medijiem apstiprināja šīs ziņas, kā arī atklāja interesantu jaunumu – pirms divām nedēļām viņam esot piedāvāta cīņa ar Jemeļjaņenko, kurai viņš esot piekritis. Šobrīd tikai esot jāgaida paša krieva atbilde.

“Pirms divām nedēļām pieņēmu šo cīņu. Priekš manis tas būs liels gods. Šobrīd tiek gaidīts viņa solis,” ārzemju masu medijiem skaidroja Šeins Karvins, kurš savu pēdējo MMA maču aizvadīja pirms pieciem gadiem.

Neskatoties uz to, ka Šeins cīņu apritē nav bijis kopš 2011. gada, viņa vārds reitingos vēl joprojām atrodams starp pasaules labākajiem TOP 60 smagsvariem. Protams, šajā reitingā ierindots arī Fjodors Jemeļjaņenko, kurš savā pēdējā cīņā ar visai pretrunīgu rezultātu “izcīnīja” uzvaru pār brazīlieti Fabio Maldonado (22-11).

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

     [+] [-]

, 2016-10-25 19:44, pirms 8 gadiem
Sportacentram laikam labākas bildes nebija. Cilvēks ar stipru gribasspēku, šitā bilde ir no cīņas ar Dos Santosu, kur viņš zaudēja pēc punktiem.

Un no kurienes var rasties "kĀrvins", ja uzvārds ir Karvins..?