Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Haritonovs M-1 debitē ar uzvaru pār Kudinu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Haritonovs M-1 debitē ar uzvaru pār Kudinu
Sergejs Haritonovs
Foto: prommanow.com

Ar dalību šovā „M-1 Challenge 43” Krievijas lielākās MMA organizācijas rindās debitējis bijušais pasaules prestižo organizāciju PRIDE, DREAM un Strikeforce cīkstonis Sergejs Haritonovs (20-5-0). Krievu smagsvars otrā raunda izskaņā ar tehnisko nokautu uzveica baltkrievu Alekseju Kudinu (17-7-0) un savā statistikā ierakstīja otro uzvaru pēc kārtas.

Visai pašpārliecināti cīņu iesāka Sergejs Haritonovs, kurš nolaižot rokas maz domāja par aizsardzību un vienā no epizodēm iekrita uz savu pašpārliecinātību, uz īsu brīdi atradās uz ringa dēļiem. Šo iespēju neizmantoja bijušais Bellator smagsvars Aleksejs Kudins, kurš varēja uzmesties virsū zemē guļošajam krievam un turpināt to sist, bet kamēr baltkrievs domāja ko darīt, Haritonovs bija jau atpakaļ uz kājām.

Sergejs bija saņēmis pamatīgu triecienu, kas sportistam lika nedaudz padomāt par taktikas maiņu – atklātu cīņu nomainot pret saķeršanos klinčā, kurā Haritonovs mēģināja izlauzt pretinieka roku. Laušanas paņēmiens bija neveiksmīgs, tad krievu smagsvars ķērās pie žņaugšanas paņēmiena, kas arī bija neveiksmīgs, bet beigu beigās Kudins izmuka no viņam nelabvēlīgā klinča un cīņa turpinājās kikboksa manierē.

Vīri pamatīgi bija jau izpumpējušies, taču viņi deva priekšroku atklātai kaujai, arsenālā izmantojot visa veida sitienu tehniku ar rokām un kājām.

Arī otrais raunds iesākās pieredzes bagātā Sergeja Haritonova zīmē. Viņš apņēmīgi virzījās virsū Kudinam ar sitieniem, liekot baltkrievam mukt… Pēc saķeršanās ringa stūrī sportisti nonāca parterā, kur vadošo pozīciju ieņēma Haritonovs. Krievs sita Alekseju, bet tas īsti nespēja aizsargāties un pat neatbildēja ar sitieniem, liekot ringa tiesnesim pieņemt lēmumu apstādināt cīņu, līdz ar to uzvaru piešķirot Sergejam Haritonovam.

Trīsdesmit trīs gadus vecajam Haritonovam šī bija jau otrā uzvara pēc kārtas, savukārt Kudinam tika pārtraukta trīs cīņu uzvaru sērija.

Izmantotie resursi:
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт