Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bellator lauzuši līgumu ar Metu Ridlu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bellator lauzuši līgumu ar Metu Ridlu
Mets Ridls
Foto: telegraph.co.uk

Pasaules otra prestižākā un lielākā MMA organizācija Bellator lauzusi līgumu ar divdesmit septiņus gadus veco amerikāņu cīkstoni Metru Ridlu (7-3-0), kurš šā gada sākumā tika atbrīvots arī no UFC rindām par atkārtotu marihuānas lietošanu pirms cīņām, masu medijus informēja Bellator komunikāciju direktors Entonijs Macuka.

„Mēs likām lielas cerības uz Ridlu. Pēc tam, kad viņš ribu savainojuma dēļ noņēmās no cīņas, mēs pārskatījām grafiku un ieplānojām viņam cīņu uz 22. Novembri, taču Mets tikai tagad paziņoja, ka arī šoreiz viņš nevarēs cīnīties,” sarūgtinājumu neslēpa Entonijs Makuka.

„Mēs pieņēmām lēmumu atbrīvot Ridlu no līguma saistībām. Novēlam visu to labāko viņa turpmākajā karjerā.”

Jāatzīmē, ka ar Metu Ridlu bija problēmas arī UFC laikos. Amerikāņu sportists no UFC rindām tika atbrīvots pēc tam, kad otro reizi tika diskvalificēts par marihuānas lietošanu.

Ātri pēc aiziešanas no UFC Ridls parakstīja līgumu ar Bellator, kuras rindās viņam bija jāpiedalās šīs organizācijas pusvidējā svara turnīrā, taču Mets pēkšņi paziņoja par aktīvā sportista gaitu beigšanu. Taču mēnesi vēlāk Ridls atkal pieņēma lēmumu tomēr atgriezties sportā un pieņēma piedāvājumu šovā „Bellator 109” tikties ar Neitonu Koemu (13-4-0), taču kā jau minējām arī no šīs cīņas amerikānis atteicās un tagad spiests meklēt jaunu darba vietu.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...