Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Korejiešu Zombijs beidzis dienēt armijā un atgriežas MMA sportā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Korejiešu Zombijs beidzis dienēt armijā un atgriežas MMA sportā
Čans Sungs Jungs
Foto: Sportskeeda.com

Pēc trīs gadu ilgas pauzes profesionālajā sportā izdomājies atgriezties dienvidkorejiešu MMA pusvieglā svara cīkstonis “Korejiešu Zombijs” Čans Sungs Jungs (13-4), kurš izteicis gatavību aizvadīt cīņu ar bijušo divu svara kategoriju UFC čempionu B.J. Penu (16-10-2).

Divdesmit deviņus gadus vecais Jungs, kurš pēdējo cīņu aizvadīja 2013. gadā, pauzi no profesionālā MMA paņēma, jo tika iesaukts Dienvidkorejas armijā. Bet nu jau korejietis plāno atgriezties sportā un jau izteicis vēlēšanos UFC cīņu būrī tikties ar leģendāro Džeju Dī “B.J.” Penu.

“Pēdējos sešus mēnešus domāju par cīņu ar B.J. Penu. Kad paziņoja, ka viņam būs cīņa ar Rikardo Lamasu, domāju, ka esmu palaidis garām savu iespēju. Bet pēc tam šī cīņa Pena traumas dēļ tika atcelta, un es sapratu, ka man ir radusies iespēja. Būtu interesanti, ja es ar B.J. cīņu būrī atgrieztos vienā dienā,” ārzemju masu medijiem savu atgriešanos sportā komentēja bijušais UFC pusvieglā svara čempiona titula pretendents Čans Sungs Jungs.

“Kad Pens vēl cīnījās vieglajā svarā, pat neaizdomājos par tādu cīņu. Taču tad, kad viņš izdomāja nokāpt vienu svara divīziju zemāk, visi cīkstoņi, tajā skaitā es, vēlējās ar viņu cīnīties.”

“Pavadītais laiks armijā likās ļoti ilgs. Daudzi mani fani jautāja, kad es atgriezīšos sportā, taču tikai tagad atgriežos UFC. Centīšos demonstrēt labāku sniegumu cīņu būrī nekā agrāk.”

Džangs pēc aiziešanas no sporta pārcieta operācijas uz abiem pleciem un vēl joprojām viņš pēc šīm traumām nav pilnīgi atguvies. Tāpēc šobrīd netiek atklāts oficiāls datums, kad viņš varētu aizvadīt pirmo cīņu.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...