Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas sportistiem vairākas medaļas Eiropas čempionātā armvrestlingā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas sportistiem vairākas medaļas Eiropas čempionātā armvrestlingā
Latvijas komandas pārstāvji. Foto: Latvijas Armvrestlinga federācija.

Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā aizvadīts 2024. gada Eiropas čempionāts armvrestlingā, kur Latvijas sportisti izcīnījuši vairākas medaļas, tajā skaitā zelta.

Toms Rozīts kļuva par Eiropas čempionu vīriešiem līdz 85kg ar labo roku un vicečempionu ar kreiso roku. Gundars Blūmanis izcīnīja Eiropas čempiona titulu ar labo un kreiso roku Grand Masters 100 kg.

Sandrai Zālītei divas medaļas – sudrabs ar kreiso un bronza ar labo roku. Santai Ansonskai sudrabs ar kreiso roku un 4. vieta ar labo kategorijā līdz 65 kg.

Kristapam Blūmanim 8. vieta cīņā ar labo roku U-23 un 6. vieta vīriešu grupā svara kategorijā līdz 75 kilogramiem. Arnis Zoriks ieguva 5. vietu cīņā ar kreiso roku un 8. vietu cīņā ar labo roku vīriešu grupā svara kategorijā līdz 90 kilogramiem. Vladislavam Krasovskim 4. vieta cīņā ar kreiso roku un 18. vieta cīņā ar labo roku vīriešu atvērtajā grupā svara kategorijā līdz 85 kilogramiem.

Izmantotie resursi:
waf-armwrestling.com