Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džavadovs ar nokautu Igaunijā pieveica Temasu

Rolands Eliņš

Džavadovs ar nokautu Igaunijā pieveica Temasu
Zaurs Džavadovs. Foto: No sportista Instagram

Latvijas kikbokseris Zaurs Džavadovs nedēļas nogalē ar tehnisko nokautu papildus raundā Tallinā notikušajā cīņu šovā "The League" pieveica mājinieku favorītu Hendriku Temasu.

Zaurs Džavadovs(40-10) piedalījās cīņu vakara noslēdzošajā cīņā, kurā jau pirmajā raundā nosūtīja pretinieku Hendriku Temasu nokdaunā. Temass saļodzījās, taču nostāvēja kājās, tiesnesim gan tāpat sākot skaitīt līdz desmit.

Bijušais Igaunijas desmitcīņnieks (kikboksa bilance 15-13) atguvās, taču pēc papildus raundā vairs neizturēja Zaura uzbrukumus, un tiesnesis pārtrauca cīņu ar Latvijas kikboksera uzvaru.

Džavadovs, kura titulu sarakstā ir KOK pasaules čempions un WKN Eiropas un "International" čempions, turpinājis savu uzvaru sēriju, kas nu jau ir vairāku gadu garumā. Džavadovs iepriekšējās četras cīņas bija aizvadījis Latvijā.

"Zināju, ka šī būs smaga cīņa un ka mēs sarīkosim īstu kauju," savā "Instagram" profilā raksta Zaurs. "Hendriks Temass - cīnītājs ar lielu sirdi un spēcīgu garu. Cieņa no manas puses un pateicība par šo cīņu."

Džavadovs pirms cīņas "BetsafeSports" raidījumā "Tavs Gājiens" bija atklājis, ka pret Temasu cīnīties vēlējies jau vairākus gadus, jo uzskata viņu par ļoti spēcīgu Baltijas reģiona sportistu.

Dzavadovs arī uzteica Igaunijas līdzjutējus par sarīkoto atmosfēru arēnā, kā arī informēja, ka tagad viņam ar gatavošanos cīņām palīdz arī "LNK Boxing", kurai viņš izsaka pateicību.