Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Riekstiņš: “MMA esmu gatavs sasniegt virsotnes”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Riekstiņš: “MMA esmu gatavs sasniegt virsotnes”
Daniels Riekstiņš
Foto: Vita Popravko

Latvijas hokeja virslīgas kluba “Mogo” hokejists Daniels Riekstiņš (3-0), kurš izcieš diskvalifikāciju par piedalīšanos kautiņā hokeja mača laikā, šo sestdien aizvadīs savas karjeras ceturto MMA cīņu ar poļu cīkstoni Kevinu Vivatovski (2-2).

Šā gada 2. februārī Latvijas hokeja virslīgas spēlē starp "Prizma" un "Mogo" komandām otrajā trešdaļā notika incidents, kura rezultātā pēc Riekstiņa sitiena galvas traumu guva HK “Prizma” uzbrucējs Vladislavs Balakuns.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) lēma Danielu Riekstiņu diskvalificēt līdz šīs sezonas beigām "par sitienu pretiniekam, kā rezultātā pretinieks guva smagu traumu". Tāpat Riekstiņam uz vēl vienu gadu piespriesta arī nosacīta diskvalifikācija.

Kamēr Riekstiņš atstādināts no hokeja spēlēm, viņš turpina trenēties MMA (Mixed Martial Arts) un gatavojas savai nākamajai cīņai ar poli Kevinu Vitovski, kura notiks jau šo sestdien “Arēnā Rīga”.

Ar Vitovski jūrmalniekam bija jācīnās jau šā gada 21. februārī, taču Daniela traumas dēļ šī divkauja tika pārcelta uz martu. Šobrīd Riekstiņš ir saārstējis visus savainojumus un koncentrējies gaidāmajam mačam.

“Neilgi pēc savas pēdējās cīņas pagājušā gada decembrī ieguvu traumu hokeja laukumā. Tikai nesen no tās esmu atguvies. Šobrīd esmu koncentrējies un domāju tikai un vienīgi par gaidāmo cīņu 19. martā,” skaidroja Daniels Riekstiņš, kurš jau paspējis aizvadīt trīs MMA cīņas, visās gūstot ātras uzvaras ar nokautu.

“Šajā sporta veidā esmu gatavs sasniegt virsotnes pasaules mērogā, darīšu visu iespējamo un neiespējamo, lai to arī realizētu. Esmu izvirzījis pašus augstākos mērķus. Uzskatu, ka varu sasniegt visu, kam spēju noticēt un nolieku par mērķi. Galvenais ir būt pārliecinātam pašam par sevi.”

Izmantotie resursi:
KLONDAIKA Fight Arena | Best martial art events...

     [+] [-]

, 2016-03-19 16:10, pirms 9 gadiem
Cik vispar riekstinam gadu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja