Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andersons Silva maijā cīnīsies ar Uraiju Holu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andersons Silva maijā cīnīsies ar Uraiju Holu
Andersons Silva
Foto: mmajunkie.com

MMA leģenda, bijušais UFC vidējā svara čempions brazīlietis Andersons Silva (33-7) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 14. maijā Brazīlijā ar jamaikiešu izcelsmes amerikāņu vidējā svara cīkstoni Uraiju Holu (12-6).

Četrdesmit gadus vecais Andersons Silva vēl joprojām cīņu sporta vēsturē ir vienīgais, kurš būdams UFC čempiona statusā, aizvadījis desmit veiksmīgas titula aizstāvības cīņas. Tiesa, viņa karjeras labākie gadi ir aiz muguras, taču MMA veterāns vēl joprojām cer atgūt savas pozīcijas pasaules reitingos.

Silva no pēdējām četrām aizvadītajām cīņām trijās piedzīvoja zaudējumus, bet uzvara pār Niku Diazu tika anulēta, jo abi tika pieķerti aizliegto vielu lietošanā. Taču brazīlietis nezaudē optimismu un jau gatavojas nākamajai cīņai ar trīsdesmit vienu gadu veco Uraiju Holu.

Lai arī realitātes šova “The Ultimate Fighter 17” finālista Hola karjera nav tik spoža kā Silvam, amerikānis pēdējās četrās cīņās izcīnījis divas uzvaras, bet abi zaudējumi piedzīvoti tikai pēc punktiem. Viennozīmīgi, Uraija spožākās uzvaras ir panākumi pār Gegardu Musasi (38-6-2) un Krisu Lebenu (22-11). Ja Hols uzvarēs Silvu, noteikti nonāks UFC bosu uzmanības centrā un varētu iestāties rindā uz cīņu par UFC vidējā svara čempiona jostu.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2016-03-18 17:19, pirms 9 gadiem
No vienas puses viens veiksmīgs p!saks no Hola un lieta būtu darīta, no otras Hols pret eliti mēdz sastingt kā stirna mašīnas priekšā. Lai gan to esmu manījis tik pret labiem cīkstoņiem parterī. Arī uz kājām, ja esi gana kompetents, var uzveikt Holu, kā pēdējā cīņā darīja Vitekers.

Saku, ka būs skumīga diena Silvam dzimtenē. Vienkārši vairs nešķiet, ka Silva varētu pieļaut kaut vienu precīzu sitienu no Hola. Šķiet, ka Silvam vajadzētu teju perfektu cīņu aizvadīt.

     [+] [-]

, 2016-03-19 20:34, pirms 9 gadiem
Atkal "Uraija"

Juraija ir pareizi.

     [+] [-]

, 2016-03-20 10:20, pirms 9 gadiem
Divi slinkākie cīkstoņi UFC. Nebrīnīšos ja vnk pastaigāsies 5 raundus un pa retam pa gaisu pametīs kādu virtušku.

     [+] [-]

, 2016-03-20 20:20, pirms 9 gadiem
Luca Toni rakstīja: Divi slinkākie cīkstoņi UFC. Nebrīnīšos ja vnk pastaigāsies 5 raundus un pa retam pa gaisu pametīs kādu virtušku.
https://youtu.be/lGWwDo2i0TI?t=8m10s

Tā, lai nav tā, ka es mālēju citu viedokli kā savējo, bet šeit Vaidmena viedoklis par Silvu un viņa cīņas manieri šķiet ļoti naglai uz galvas.

Neteiktu, ka Hols slinks, bet diezgan bieži meklē un skaitļo, kad sist un bieži par daudz domā. Marks Hants ar savā ziņā tāds pats - tukšu nesviež, vairāk uz īstajiem brīžiem.

     [+] [-]

, 2016-03-20 21:43, pirms 9 gadiem
Īstenībā Silva ir diezgan parocīgs pretinieks Holam, jo tad viņam vislabāk iet, kad viņš var iejusties, atbrīvoties un tad taisīt savus brīnumsitienus. Parasti viņam neiet pret aktīviem cīkstoņiem, kas viņam uzklūp virsū un nelaiž vaļā 3 raundus, un Silva noteikti tāds nav.

     [+] [-]

, 2016-03-20 21:57, pirms 9 gadiem
Luca Toni rakstīja: Īstenībā Silva ir diezgan parocīgs pretinieks Holam, jo tad viņam vislabāk iet, kad viņš var iejusties, atbrīvoties un tad taisīt savus brīnumsitienus. Parasti viņam neiet pret aktīviem cīkstoņiem, kas viņam uzklūp virsū un nelaiž vaļā 3 raundus, un Silva noteikti tāds nav.
Nevar nepiekrist no tā skatupunkta, bet, man liekas, tā māžošanās liks Holam samulst kā visiem. Bet nu kā jau teicu - Holam pietiks trāpīt ar vienu kārtīgu sitienu un viss.

Agrāk nebūtu devis nekādas īpašas iespējas, bet tagad reāli bail skatīties. Puncher's chance if there ever was one.