Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hendersons: "Belfortam nebūs pa spēkam uzvarēt Veidmanu"

Jānis Pārums

Hendersons: "Belfortam nebūs pa spēkam uzvarēt Veidmanu"
Dens Hendersons
Foto: ufc.com

Bijušais cīņas sporta organizācijas "Strikeforce" čempions pussmagajā svarā Dens Hendersons (29-11), kurš šobrīd startē UFC, prognozējis kā varētu noslēgties UFC vidējā svara čempiona Krisa Veidmana (11-0) un Vitora Belforta (24-10) cīņa.

Par Belforta izredzēm cīņā pret Veidmanu: "Vitors ir spējīgs uzvarēt jebkuru cīņas pirmajās minūtēs, jo viņam piemīt spēcīgs sitiens, viņš ir bīstams. Taču neredzu, ka tas varētu notikt cīņā pret Krisu, īpaši jau, ja cīņa notiks ASV."

Par to, ka Belforts izmanto testosteronu aizvietojošo terapiju (T3T): "Negrasos apspriest lietas, par kurām man nav saprašanas. Droši vien Vitors nevarētu izmantot T3T šeit [ASV]. Redzu, kā viņa ķermenis ir izmainījies pēdējo gadu laikā, kamēr viņš nav cīnījies ASV. Nezinu, varbūt viņš dara visu saskaņā ar medicīniskiem norādījumiem un pēc noteikumiem."

Par to vai zināja kaut ko par Veidmanu pirms viņas cīņas pret Andersonu Silvu: "Nē, nebiju viņu redzējis līdz tam. Iespējams, ka pirms tam biju redzējis tikai vienu cīņu ar Krisa piedalīšanos. Jutu, ka viņš ir patiesi spēcīgs un spējīgs uzvarēt Silvu. Viņam ir spēcīgas rokas, viņš nebaidās apmainīties ar sitieniem. Viņš ir labs cīkstonis."

Jāatgādina, ka Hendersons ir cīnījies gan pret Belfortu, gan Silvu. Pret Belfortu tas noticis divreiz - 2006.gadā Hendersons uzvarēja pēc punktiem, bet pērnā gada novembrī zaudēja ar nokautu. Tāpat ar nokautu Hendersons zaudējis Silvam 2008.gadā.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-01-18 16:54, pirms 10 gadiem
AUTORAM-Hendersons pret Belfortu pirmo reizi zaudeja cīņu ar nokautu..
Pirmo reizi karjierā viņu nakautēja...
Pret Silvu viņš zaudēja ar žņaugšanas paņēmienu-Rear naked choke.
Nesaprotu kas tie par avotiem jums,traks var palikt,kad šitā raksta mēslus.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-19 13:15, pirms 10 gadiem
ParastsCilvēks rakstīja: AUTORAM-Hendersons pret Belfortu pirmo reizi zaudeja cīņu ar nokautu..
Pirmo reizi karjierā viņu nakautēja...
Pret Silvu viņš zaudēja ar žņaugšanas paņēmienu-Rear naked choke.
Nesaprotu kas tie par avotiem jums,traks var palikt,kad šitā raksta mēslus.
Ja jau shie ir tie resursi AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на... kas mineeti tad nav briinums ka kluudaini