Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas sambistiem medaļas starptautiskajās sacensībās Palangā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Latvijas sambistiem medaļas starptautiskajās sacensībās Palangā
Foto: mixfight.lv

No 14. – 15. jūnijam Lietuvas pilsētā Palangā notika starptautiskai čempionāts sporta un kaujas sambo, kurā piedalījās arī Latvijas vienība septiņu sportistu sastāvā. Uz mājām mūsu cīkstoņi pārveda vienu zelta, divas bronzas un četras sudraba medaļas.

Šajā sambo čempionātā piedalījās sportisti no Krievijas, Baltkrievijas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas, Gruzijas, Čehijas un Polijas.

Latvijas komandas krāsas kaujas sambo disciplīnā pārstāvēja Ričards Kapcionoks (līdz 62kg), Konstantīns Fedosejevs (+ 100kg) un Deniss Čerņavskis (-74kg), bet sporta sambo disciplīnā piedalījās Vadims Popovs (-74kg), Gints Bumeisters (-82kg), Vladislavs Čerņavskis (-90kg) un Artūrs Čerņavskis (-74kg).

Kaujas sambo disciplīnā visi trīs Latvijas pārstāvji aizkļuva līdz finālam, taču fināla kaujā Kapcionoks, Fedosejevs un D. Čerņavskis piedzīvoja zaudējumus un bija spiesti samierināties ar sudraba medaļām.

Veiksmīgi nostartēja arī sporta sambo startējošie Latvijas sportisti. Popovs un Bumeisters izcīnīja bronzas godalgas, bet 2011. gada Eiropas čempions kaujas sambo Artūrs Čerņavskis guva traumu un bija spiests samierināties ar otro vietu. Vienīgo zelta medaļu šajā čempionātā no latviešiem izcīnīja Latvijas titulētākais sambists, kluba „LEWC” treneris Vladislavs Čerņavskis.

Izmantotie resursi:
Latvian Extreme Wrestlers Club