Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rašads Evans izmoka uzvaru pār Denu Hendersonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rašads Evans izmoka uzvaru pār Denu Hendersonu
Rašads Evans cīņā ar Denu Hendersons
Foto: sherdog.com

Vakarnakt divu zaudējumu sēriju nolīdzinājis bijušais UFC pussmagā svara čempions Rašads Evans (18-3-1), kurš šova „UFC 161” ietvaros pēc punktiem ar dalītu tiesnešu lēmumu uzvarēja bijušo PRIDE un Strikeforce pussmagā svara čempionu Denu Hendersonu (29-10-0).

Bijušais UFC čempions Rašads Evans uz kauju pret leģendāro Denu Hendersonu, kuram augustā paliks četrdesmit trīs, iznāca ar pēdējās divās cīņās piedzīvotajiem zaudējumiem no Džona Džonsa (18-1-0) un Antonio Rodžerio Nogeiras (21-5-0). Savukārt Hendersons savā pēdējā divkaujā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem piekāpās citam bijušajam UFC čempionam Lioto Mačidam (19-3-0).

Hendersonam bija iespēja beigt cīņu jau pirmajā raundā, kad tas veiksmīgi trāpīja Evansam ar kreiso āķi, taču eks UFC čempions spēja atgūties no uzņemtajiem sitieniem un pat atbildēt ar pretsitieniem. Principā pirmo raundu pilnībā kontrolēja pieredzes bagātais Dens Hendersons.

„Nesapratu, kas man trāpīja,” pēc cīņas neizpratnē bija Rašads Evans. „Domāju, ka ringa tiesnesis man iesita… Prasīju saviem sekundantiem un tiem man teica, ka Dens esot mani aizķēris. Tas bija pārsteidzoši! Daži sitieni, kuri man likās, ka būs spēcīgi izrādījās vāji, bet tie, kuriem vajadzēja būt vājiem bija stipri.”

Otrajā raundā pamazām zaudēto sāka atgūt Evans, bet trešajā piecminūtē gandrīz pilnībā vadības grožus pār cīņu bija pārņēmis bijušais UFC čempions. Viņš spēja divkārtējo Olimpisko spēļu dalībnieku satricināt ar sitienu kombinācijām, piedzenot to pie būra žoga.

Tā arī cīņa noslēdzās, kurā pēc kopējā zīmējuma pēc nevienprātīgām tiesnešu domām pēc punktiem (29-28, 29-28,28-29) uzvaru izcīnīja Rašads Evans.

„Šeit var vainot tikai mani,” pēc zaudējuma saskumusi bija MMA leģenda Dens Hendersons. „Trešajā raundā es paliku lēnāks. Man vajadzēja būt aktīvākam, pa lielam viņš man nekādu īpašo apdraudējumu neizdarīja. Šo zaudējumu daudz vieglāk varu norīt nekā zaudējumu pret Lioto Mačidu. Evans stāvēja man pretī un cīnījās. Nevaru pateikt, ka šī ir mana pēdējā cīņa…”

„Šo vasaru pilnībā plānoju ziedot saviem bērniem. Man jau saplānoti pāris ceļojumi. Domāju, ka nākamo cīņu aizvadīšu šā gada beigās.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-06-17 00:01, pirms 11 gadiem
Kur var noskatīties cīņu atkārtojumu kāds nevarētu pateikt? Agrāk skatijos valetudo.ru, bet pēdējā laikā kaut kas tur gļuko. Paldies!

     [+] [-]

, 2013-06-20 13:38, pirms 11 gadiem
Ir tāda lieta, kā torrenti.