Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rokholds nokautē Filipū un pieprasa revanšu ar Belfortu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rokholds nokautē Filipū un pieprasa revanšu ar Belfortu
Lūks Rokholds
Foto: sherdog.com

Bijušais Strikeforce vidējā svara čempions Lūks Rokholds (11-2-0) vakarnakt šovā „UFC fight Night 35” pirmajā raundā ar spēcīgu sitienu korpusā nokautēja Kostu Filipū (12-4-0) un tagad pieprasa revanša maču ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Vitoru Belfortu (24-10-0).

Divdesmit deviņus gadus vecais bijušais Strikeforce čempions Lūks Rokholds UFC pievienojās pērnā gada sākumā, bet debijas mačā piedzīvoja sāpīgu zaudējumu cīņā ar pieredzējušo brazīliešu atlētu Vitoru Belfortu.
Šo zaudējumu Rokholds nolīdzināja vakarnakt šovā „UFC Fight Night 35”, kura vakara galvenajā mačā dūres krustoja ar amerikāņu cīkstoni Kostu Filipū.

Pirms divkaujas nebija izteikta favorīta, taču uzsākoties cīņai kontroli pār maču uzņēmās Rokholds, kurš ar savu sitienu sēriju pamatīgi satricināja Filipu, taču viņa aizsardzība šoreiz bija necaursitama. Bet pēc otras Lūka ofensīvas, kurā eks Strikeforce čempions trāpīja pretiniekam pa aknu, Kosta atradās uz ringa dēļiem un cīņa bija galā. Lūks Rokholds par lieliski izpildīto nokautu ieguva arī pasākuma labākā nokauta prēmiju 50, 000 ASV dolāru apmērā.

„Man patīk sitieni pa aknu,” pēc cīņas izteicās Lūks Rokholds. „Akna vienmēr ir vietā, kurā viņai jābūt un mani sitieni ir patiešām spēcīgi. Kamēr es nenodarbojos vārdu apmaiņu pirms cīņām, es palieku aizvien labāks kā sportists. Gaidīju savu iespēju un noķēru viņu ar sitienu pēc kā cīņa bija galā.”

Bijušais Strikeforce vidējā svara čempions, kurš uzvarējis desmit no vienpadsmit pēdējām aizvadītajām cīņām, nākošo cīņu vēlas aizvadīt ar Vitoru Belfortu, taču, ja viņam piedāvātu maču ar Maiklu Bispingu, viņš arī neatteiktos.

„Esmu UFC, lai pierādītu, ka esmu labākais. Vēlos revanša maču ar Vitoru, kuru gribu aizvadīt ASV. Esmu gatavs cīnīties ar jebkuru, kuru man piedāvās, taču atteiktos no visiem par iespēju tikties ar Maiklu Bispingu. Tas būtu forši!” skaidroja Rokholds.

„UFC Fight Night 35” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Luke RockholdConstantinos PhilippouTKO (body kick)12:31
2.Brad TavaresLorenz Larkindecision (unanimous)35:00
3.T.J. DillashawMike Eastondecision (unanimous)35:00
4.Yoel RomeroDerek BrunsonTKO (strikes)33:23
5.John MoragaDustin Ortizdecision (split)35:00
6.Cole MillerSam Siciliasubmission (rear-naked choke)21:54
7.Ramsey NijemJustin Edwardsdecision (unanimous)35:00
8.Elias SilverioIsaac Vallie-Flaggdecision (unanimous)35:00
9.Trevor SmithBrian Houstondecision (split)35:00
10.Louis SmolkaAlptekin Ozkilicdecision (unanimous)35:00
11.Vinc PichelGarett Whiteleydecision (unanimous)35:00
12.Beneil DariushCharlie Brennemansubmission (rear-naked choke)11:45

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...