Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džonsons arī revanša mačā pārāks par Benavidesu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonsons arī revanša mačā pārāks par Benavidesu
Demetrius Džonsons (no kreisās) un Džozefs Benavides
Foto: ufc.com

UFC spalvas svara čempions (-57 kg) Demetrius Džonsons (19-2-1) vakarnakt šova „UFC on Fox 9” ietvaros pirmā raunda trešās minūtes sākumā nokautēja Džozefu Benavidesu (19-4-0), kas ir ātrākais nokauts UFC spalvas svara divīzijas vēsturē.

UFC čempiona Demetriusa Džonsona tikšanās ar Džozefu Benavidesu šovā „UFC on Fox 9” ir otrā sportistu oficiālā tikšanās cīņu laukumā. Pirmo reizi cīkstoņi viens otram aci pret aci stājās pērnā gada septembrī par toreiz vakanto UFC čempiona jostu.

Tajā mačā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvaru izcīnīja bijušais pretendents uz UFC vieglākā svara čempiona jostu Džonsons un kļuva par pirmo spalvas svara čempionu UFC vēsturē.

Protams, skeptiķu domas dalījās, kurš tad toreiz tajā mačā bija labākais… Beidzot abiem atlētiem bija iespēja parādīt, kurš tad patiešām ir pelnījis būs par čempionu.

Arī šoreiz visus punktus uz i nostādīja Demetrius Džonsons, kurš ar spēcīgu sitienu ar roku pirmā raunda vidū noguldīja uz ringa dēļiem Benavidesu, sarūpējot pretiniekam pirmo zaudējumu ar nokautu. Ar šo pārliecinošo uzvaru Džonsons pierādīja, ka ir cienīgs valdīt spalvas svara divīzijā.

„Benavides ir lielisks cīkstonis,” pēc cīņas savu oponentu lielīja čempions. „Viņš atgriezīsies pie treniņu procesa un atkal uzsāks cīņu pretī titulam un tad droši vien, ka mēs atkal tiksimies. Zinu, ka UFC nepatīk rīkot triloģijas čempionu cīņās, bet, ja mums atkal būs jācīnās, es par to būšu tikai par.”

„UFC on Fox 9” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Demetrious JohnsonJoseph BenavidezKO (punches)12:08
2.Urijah FaberMichael McDonaldsubmission (guillotine choke)23:22
3.Chad MendesNik Lentzdecision (unanimous)35:00
4.Joe LauzonMac Danzigdecision (unanimous)35:00
5.Ryan LaFlareCourt McGeedecision (unanimous)35:00
6.Edson BarbozaDanny Castillodecision (majority)35:00
7.Bobby GreenPat Healydecision (unanimous)35:00
8.Zach MakovskyScott Jorgensendecision (unanimous)35:00
9.Sam StoutCody McKenziedecision (unanimous)35:00
10.Abel TrujilloRoger BowlingTKO (strikes)21:35
11.Alp OzkilicDarren Uyenoyamadecision (split)35:00

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2013-12-16 08:43, pirms 11 gadiem
Urijah aizraujošs kā vienmēr, lai gan pēc cīņas ar Barao šķita, ka viņa loma divīzijā ir norakstīta, bet kas zi'. Krūzs arī ir atpakaļ., tā kā varētu būt interesanti.