Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Santpjērs: "Pametu MMA lielā dopinga lietotāju skaita dēļ"

Jānis Pārums

Santpjērs: "Pametu MMA lielā dopinga lietotāju skaita dēļ"
Džordžs Santpjērs
Foto: melissasmich.com

Bijušais UFC čempions pusvidējā svarā Džordžs Santpjērs (25-2) atzinies, ka viens no iemesliem, kāpēc viņš uz laiku pameta MMA, ir UFC vadības pārāk vājais atbalsts cīņā pret cīkstoņiem, kas lieto aizliegtās vielas.

"MMA cīkstoņu dopinga lietošana mani ļoti satrauca. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc pārtraucu karjeru. Diemžēl bija cilvēki, kuri varbūt baidoties par naudu, jo cīņas atcelšanas vai pozitīva dopinga testa rezultātā zaudētu miljonus, bremzēja šo procesu, " norādīja Santpjērs.

"Iedomājieties, ja visus strikti sāktu pārbaudīt, cik daudz pieķerto būtu," uzsvēra cīkstonis. "Negribu nevienu apvainot un nosaukt vārdus, taču man sāp sirds par mūsu sporta veidu. Neaizmirstiet, ka es esmu cīkstonis un man ir iekšējā informācija, par to, kas patiesībā notiek. Un tas mani sarūgtina."

"Ticiet man, es pats nekad neesmu lietojis dopingu. Esmu pat gatavs iziet melu detektoru. Esmu par stingrākiem dopinga testiem, jo tā ir liela problēma mūsu sporta veidā. Diemžēl ir lietas, kuras es nevaru atklāt. Varbūt, ja kādu dienu situācija uzlabosies, es atgriezīšos," piebilda Santpjērs.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

  -2 [+] [-]

, 2014-01-15 20:13, pirms 10 gadiem
nu kamoon!!! visi visur lieto dopingu, Par šahisti!!!
nu pilniigi visi!! bez tā nekur, tu nekad nebuusi labākais!!

  +2 [+] [-]

, 2014-01-15 20:41, pirms 10 gadiem
ziecha16 rakstīja: nu kamoon!!! visi visur lieto dopingu, Par šahisti!!!
nu pilniigi visi!! bez tā nekur, tu nekad nebuusi labākais!!
Es nelietoju

  -1 [+] [-]

, 2014-01-15 21:25, pirms 10 gadiem
tapec jau tu neesi viens no labaakajiem kkāda sportā

     [+] [-]

, 2014-01-17 13:17, pirms 10 gadiem
Njaa, kkaads iemesls jau bija jaaizdomaa...