Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

WSOF uzsākuši sarunas ar Rosimaru Palharesu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

WSOF uzsākuši sarunas ar Rosimaru Palharesu
Rosimars Palhares
Foto: sherdog.com

Amerikāņu MMA organizācija WSOF (World Series of Fighting) uzsākusi sarunas par līguma noslēgšanu ar nesen no UFC par nesportisku rīcību atlaisto brazīliešu sportistu Rosimaru Palharesu (15-5-0), ārzemju masu medijus informēja WSOF prezidents Rejs Sefo.

„Atzīšos, ka sākotnēji nedomāju, ka WSOF vispār būtu ieinteresēta par iespēju parakstīt līgumu ar Rosamiru Palharesu. Taču parunāju ar savu komandu un ar dažiem vīriem no šīs industrijas, kuriem es uzticos un tagad sāku domāt, ka puisim tomēr jādod otra iespēja,” pārliecināts Rejs Sefo.

„Pagaidām neizteikšu nekādus oficiālus paziņojumus, taču domāju, ka Palharesam ir ļoti lielas iespējas kļūt par daļu no mūsu organizācijas. Sākotnēji tāpat kā visi citi biju sašutuma par Rosimara darbību cīņu būrī, taču Renzo Greisijs ļoti labi izskaidroja un atvēra man acis uz visu šo situāciju.”

Jāatgādina, ka Rosimars Palhares UFC rindas pameta pēc šā gada oktobrī izcīnītās uzvaras pār Maiku Pīrsu (17-6-0). Līguma laušanas iemesls bija brazīlieša nesportiskā attieksme cīņas laikā, kurš pēc pretinieka padošanās un pēc tiesneša pavēles neatlaida oponenta kāju un turpināja to lauzt. Tas nebija pirmais Palharesa tāda veida izgājiens.

„Nedomāju, ka Rosimars ir slikts cilvēks un viņa cīņas iemaņas ir neapstrīdamas. Šobrīd uzskatu, ka viņš mūsu cīkstoņu sarakstā varētu kļūt par labu papildinājumu.”

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...