Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hopkinss: „Džeims Toni dabūs pa pakaļu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hopkinss: „Džeims Toni dabūs pa pakaļu”
Bernards Hopkinss
Foto: AP/Scanpix

Profesionālā boksa leģenda, amerikānis Bernards Hopkinss uzskata, ka viņa kolēģis Džeims Toni, kuram 28. augustā cīņu šovā „UFC 118” paredzēta debija MMA pret bijušo UFC čempionu Rendiju Kotjuru, zaudēs.

Bijušais pasaules čempions boksā super vidējā svarā IBF, WBC un WBA versijās Bernards Hopkinss uzskata, ka viņa kolēģim bijušajam pasaules čempionam boksā trijās svara kategorijās Džeimsam Toni gaidāmajā debijā MMA (Mixed Martial Arts) ir ļoti mazas cerības uzvarēs UFC slavas zāles iemītnieku Rendiju Kotjuru (18-10-0).

„Es domāju, ka Džeims Toni dabūs pa pakaļu,” intervijā „Hardcore Sports Radio” izteicās Hopkins.
„Viņš vienkārši ir aizlīdis ne uz savu līgu. MMA – tas nav bokss. Tu vari būt Floids, Pakjao vai Hopkinss, taču tev jebkurā gadījumā MMA sados pa pakaļu.”

Bernards Hopkinss intervijā arī piebilda, ka tāds pats liktenis gaidītu MMA cīkstoņus, kuri gribētu pārnākt uz boksu.

„Šeit viss ir savādāk,” saka Hopkinss.

„Es nesaku, ka viņiem nebūtu savu momentu. Taču, kad tu visu dzīvi esi cīnījies pēc vieniem noteikumiem, bet tagad tev priekšā stāv kas jauns, adoptēties ir ļoti grūti. Tu vairs neesi tā lauva, kura biji savā teritorijā.”

Atgādinām, ka Džeims Toni līgumu ar UFC parakstīja šā gada martā un viņa debija pasaules spēcīgākās organizācijas paspārnē notiks 28. augustā cīņu šova „UFC 118” ietvaros pret bijušo UFC čempionu Rendiju Kotjuru.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...