Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rīgas gada sportiste Skujiņa: "Milzīgs prieks - jau trešo reizi esmu labākā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rīgas gada sportiste Skujiņa: "Milzīgs prieks - jau trešo reizi esmu labākā"
Treneris Visvaldis Freidenfelds un Laura Skujiņa
Foto: Juris Bērziņš-Soms, žurnāls "Sports"

2014. gada Eiropas un pasaules bronzas medaļniece, brīvās cīņas pārstāve Laura Skujiņa sarunā ar portālu Sportacentrs.com skaidro, ka nevarēja būt klāt "Rīgas Sporta laureāta" svinīgajā noslēguma pasākumā. Sportiste ir gandarīta par gūto atzinību un saka paldies cilvēkiem, kuri novērtējuši viņas paveikto. Nākamais gads būs ļoti svarīgs, jo sāksies olimpiskā kvalifikācija.

Kā jau ziņots, 12. decembra vakarā kultūras namā "Ziemeļblāzma" notika konkursa "Rīgas Sporta laureāts 2014" apbalvošanas ceremonija. Cīkstone Skujiņa jau trešo reizi tika atzīta par galvaspilsētas labāko sportisti.

"Ļoti patīkami, ka esmu atzīta par šī gada labāko sportisti. Vienmēr patīkami, ja tiek novērtēts padarītais darbs. Diemžēl nebija iespējams personīgi ierasties uz šo pasākumu, jo atrodos treniņnometnē Igaunijas pilsētā Kohtla-Jervē, kopā ar savām audzēknēm, jaunajām cīkstonēm. Esmu šeit spēlējošā trenere, gatavojos pati un sekoju līdzi arī meiteņu darbam," atzīst Laura Skujiņa. "Nākamais gads ir ļoti svarīgs, jo priekšā pirmās Eiropas spēles, kā arī pasaules čempionāts, kur tiks izcīnītas pirmās ceļazīmes uz olimpiskajām spēlēm, tādēļ nedrīkst gulēt uz lauriem. Priekšā ir liels apjoms darba, ko jāpaspēj izdarīt, tādēļ diemžēl bieži vien cīņas paklājs nomaina šādus jaukus pasākumus, kā piemēram Rīgas Sporta laureāts. Es ceru, ka neviens neņems ļaunā to, ka nevarēju piedalīties šajā pasākumā. Man tiešām ir milzīgs prieks, ka jau trešo reizi ir izdevies kļūt par galvaspilsētas labāko sportisti. Paldies tiem cilvēkiem, kuri ir novērtējuši manis paveikto. Tas dod motivāciju trenēties vēl uzcītīgāk un censties sasniegt vairāk."

Kā zināms, divas cīkstones - Anastasija Grigorjeva un Laura Skujiņa - pretendē arī uz Latvijas labākās sportistes titulu. "Latvijas Gada balva sportā" notiks 23. decembrī.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-13 16:18, pirms 9 gadiem
man arī prieks, cepuri nost!

  +1 [+] [-]

, 2014-12-13 16:24, pirms 9 gadiem
Laura saka: nedrīkst gulēt uz lauriem

     [+] [-]

, 2014-12-13 16:32, pirms 9 gadiem
Norox rakstīja: Laura saka: nedrīkst gulēt uz lauriem
ja ne, tad ne