Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andersons Silva "UFC 153" cīnīsies ar Stefanu Boneru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andersons Silva "UFC 153" cīnīsies ar Stefanu Boneru
Andersons Silva
Foto: cagepotato.com

13. oktobrī Brazīlijā šova „UFC 153” ietvaros pussmagā svara reitinga cīņu aizvadīs UFC vidējā svara čempions, brazīlietis Andersons Silva (32-4-0), kurš piecu raundu cīņā tiksies ar amerikāņu sportistu Stefanu Boneru (14-7-0), ziņo mmafighting.com

No šova „UFC 153” pēdējo divu dienu laikā izkritušas divas cīņas – Kvintons Džeksons vs. Glovers Teikseira un galvenais vakara mačs – Hose Aldo vs. Frenkijs Edgars.

Lai aizlāpītu radušos robu, aizvadīt cīņu vienu svaru kategoriju augstāk piekritis pasaules labākais MMA cīkstonis Andersons Silva, kurš izies pret pēdējā laikā stabili startējošo Stefanu Boneru. Jāpiemin, ka Silva pussmagajā svarā jau ir aizvadījis divus veiksmīgus mačus, ar nokautiem uzvarot Džeimsu Irvinu (17-10-0) un Forestu Grifinu (19-7-0).

„Esam atpakaļ uz ceļa,” priecīgs bija UFC prezidents Dana Vaits. „Andersonam Silvam nebija paredzēta cīņa šajā šovā, taču es viņam šodien piezvanīju un viņš piekrita cīnīsies ar Stefanu Boneru, kurš savukārt gribēja cīņu ar Silvu. Bet Teikseira cīnīsies ar Maldonado. Zvana brīdī blakus Andersonam stāvēja Nogeira, kurš pateica, ka arī vēlas cīņu.”

Atgādinām, ka Silva vidējā svara divīzijā valda kopš 2006. gada, kad brazīlietis no troņa gāza toreizējo čempionu Riču Frenklinu (29-6-0). Kopš tā laika brazīliešu MMA superzvaigzne savu titulu veiksmīgi nosargājusi jau desmit reižu, kas nav izdevies nevienam citam citu svara kategoriju čempionam.

Pēdējo divkauju Andersons aizvadīja šā gada jūlijā ar tehnisko nokautu pārspējot skandalozo amerikāņu faiteri Čelu Sonenu (27-12-1).

Arī Stefans Boners jau kādu laiku iet pa balto līniju, pēdējos trijos mačos izcīnot uzvaras pār Kristofu Sozinski (26-12-1), Igoru Pokrejacu (25-8-0) un Kailu Kingsburiju (11-4-0). Vēl pie nozīmīgākajiem amerikāņa panākumiem var pieskaitīt uzvaru pār Kītu Džardīnu (17-11-2) un bijušo WEC čempionu Džeimsu Irvinu (17-10-0). Jāatzīmē arī Bonera cīņa ar UFC pussmagā svara čempionu Džonu Džonsu (16-1-0), kuram viņš turējās pretī ļoti cienīgi, taču piekāpjoties tikai pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results -...

     [+] [-]

, 2012-09-13 12:41, pirms 12 gadiem
Nedebitēs, viņam ir divas uzvaras šajās svarā, šodien vēl lasīju par šo. Pačeko infor pirms mauc rakstu iekšā.

Already 2-0 in the UFC at light heavyweight, pound for pound king Anderson Silva will head 20 pounds north once more on Saturday, October 13 to meet former Ultimate Fighter finalist Stephan Bonnar in the new three-round main event of UFC 153 in Rio de Janeiro, Brazil.The news was broken by USA Today on Wednesday evening.

Citāts no ufc.com

     [+] [-]

, 2012-09-13 12:45, pirms 12 gadiem
Jep, gribēju teikt to pašu Bet forši jebkurā gadījumā! Silva kapitāls pats ar sevi un cīņa ar Stefanu ir interesantāka nekā daudziem varētu šķist! Ja pat Džons Džounss šamo nevarēja izslēgt, interesanti, vai Silva varēs? Tas būs labs!