Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Silva: "Ja nebūtu kājas lūzuma, cīņu pret Veidmanu es uzvarētu"

Jānis Pārums

Silva: "Ja nebūtu kājas lūzuma, cīņu pret Veidmanu es uzvarētu"
Andersons Silva
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC čempions vidējā svarā brazīlietis Andersons Silva (33-6) neplāno beigt karjeru ar zaudējumu. Atveseļojoties pēc kājas lūzuma, kas tika gūts cīņā pret Krisu Veidmanu (11-0), viņš domā par atgriešanos.

"Ja paskatīsities uz tehniskām niansēm, tad pamanīsiet, ka Veidmana aizsargāšanās pret zemo sitienu bija instinktīva nevis atstrādāta treniņos," sacīja Silva par decembra beigās notikušo cīņu. "Redzu dažas tehniskas kļūdas, kas tika pieļautas cīņā. Lai izdarītu ideālu sitienu, man vajadzēja viņu satricināt ar sitieniem pa galvu, lai par kāju viņš nemaz nedomātu. Viņš labi aizsargāja ķermeņa augšdaļu, bet kāju pacēla instinktīvi."

"Neuzskatu, ka Veidmans to var uzskatīt par uzvaru. Notika nelaimes gadījums. Esmu pilnībā pārliecināts, ka būtu uzvarējis šo cīņu," piebilda Silva.

Atceroties cīņas epizodi, kad tika lauzta kāja, Silva atzina: "Vienīgais, ko tobrīd domāju: "Vai tās ir beigas?" Baidījos, ka vairs nestaigāšu. Tobrīd daudz par ko paspēju padomāt. Kad izdarīju sitienu, izdzirdēju skaļu skaņu. Lūstošu kaulu skaņu. Sāpes bija ļoti spēcīgas. Tagad man ir grūti iemigt, lai gan nesaprotu kāpēc. Vai Dievam vajadzīgs, lai es caur ko tādu izietu? Kādu mācību viņš man cenšas dot? "

"Tagad mani interesē tikai atgriešanās. Ja UFC uzskatīs, ka esmu pelnījis vēl vienu iespēju pret Veidmanu vai uzskatīs, ka man šī iespēja ir jānopelna, es tikai gribu izdarīt labi savu darbu. Man nav svarīgi vai cīnīšos titulu vai nē. Gribu darīt to, kas man labi padodas," piebilda brazīlietis.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...

     [+] [-]

, 2014-01-13 21:28, pirms 10 gadiem
Iedomājos, kādiem pa*tiem ir jābūt, lai ar lauzto kāju nākamajā cīņā pēc izveseļošanās no visa spēku spertu tādu pašu sitienu!

  -1 [+] [-]

, 2014-01-13 21:32, pirms 10 gadiem
kam vispar šitadi raksti ir vajadziigi?
tak protams ka vins teiks ka uzvareetu, pluss ar nokautu, utt
tak neviens neteikt - labi ka es salauzu kaaju, taapat nebuutu uzvareejis

  -1 [+] [-]

, 2014-01-13 21:55, pirms 10 gadiem
Cilvēkam vēl anestēzija darbojas, galīgas muļķības runā

  -1 [+] [-]

, 2014-01-13 22:01, pirms 10 gadiem
kadu maciibu Dievs grib dot?

Ja esi cempions, tad izturies kaa cempions un ja esi paraks, tad paradi to liekot lietaa dures nevis akstoties cinas laikaa.

  -4 [+] [-]

, 2014-01-14 09:24, pirms 10 gadiem
Nju te tādi UFC Profi savākušies ka aš gribās pasūtīt.
Jūs zin vispār kas viņš pa cilvēku?
Neko jūs nezin.
Viņš ir UFC leģenda un zin ko runā. Un paredzu ka ir gudrāks par mums visiem te.

     [+] [-]

, 2014-01-14 12:39, pirms 10 gadiem
Kr4 es domaaju taa ir tikai atbilde ieprieksheejai Veidmana intervijai, kad vins teica ka buutu uzvareejis ar nokautu.

     [+] [-]

, 2014-01-14 17:53, pirms 10 gadiem
ziecha16 rakstīja: kam vispar šitadi raksti ir vajadziigi?
tak protams ka vins teiks ka uzvareetu, pluss ar nokautu, utt
tak neviens neteikt - labi ka es salauzu kaaju, taapat nebuutu uzvareejis
Ar to savu komentāru tu pats sev pasaki priekšā, ka sadaļa čīņas sports nav domāta tev- ej lasi jaunumus golfā. Tā jau šajā sadaļā pārāk skopi raksta, tā ka labi ka vispār kaut kas parādās- kaut vai mazsvarīgs.