Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

A. Jemeļjaņenko un Monsona revanša cīņa notiks 25.maijā

Jānis Pārums

A. Jemeļjaņenko un Monsona revanša cīņa notiks 25.maijā
Džefs Monsons cīņā ar Aleksandru Jemeļjaņenko
Foto: mixfight.ru

25.maijā Sanktpēterburgā turnīra "Kolizejs" ietvaros notiks revanša cīņa starp MMA cīkstoņiem krievu Aleksandru Jemeļjaņenko (23-6) un amerikāni Džefu Monsonu (49-17-1), pirmdien paziņoja organizatori.

"Revanša cīņa starp Aleksandru Jemeļjaņenko un Džefu Monsonu notiks maijā," sacīja promouteru kompānijas "Kolizejs" prezidents Oļegs Rajevskis. "Līgumi ar Aleksandru parakstīti uz trim cīņām – pirmā 25.janvārī, otrā 25.maijā, bet trešās cīņas datums nav vēl izvēlēts. Kas attiecas uz Džefu, tad ar viņa līdzdalību plānojam četras cīņas."

Jāatgādina, ka 2012.gada novembrī Monsons uzvarēja Jemeļjaņenko ar žņaugšanas paņēmienu otrajā raundā. Uzreiz pēc cīņas Jemeļjaņenko pretiniekam palūdza iespēju revanšēties.

Jāpiebilst, ka pirmā no pēc līguma ieplānotajām cīņām ar Jemeļjaņenko līdzdalību, kas notiks 25.janvārī, būs pret Dmitriju Sosnovski (7-0).

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...