Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Santpjērs laimīgs par lēmumu uz nenoteiktu laiku pamest UFC

Jānis Pārums

Santpjērs laimīgs par lēmumu uz nenoteiktu laiku pamest UFC
Džordžs Santpjērs
Foto: AP/Scanpix

UFC (Ultimate Fighting Championship) pusvidējā svara čempions (līdz 77 kg), kanādietis Džordžs Santpjērs (25-2-0), kurš nesen nolēma atteikties no titula un uz nenoteiktu laiku pamest UFC, paudis gandarījumu par pieņemto lēmumu.

"Ziemassvētkus un Jauno gadu pavadīju ģimenes lokā. Tas ir tas, ko nebiju darījis jau sen. Šī ir pirmā reize, kad manā grafikā šajā laikā nekā nebija. Tas bija brīnišķīgi," atzina Santpjērs. "Pirmoreiz jūtos tik labi. Man ir 32 gadi un pirmoreiz pavadu Ziemassvētkus kopā ar savu ģimeni."

"Protams, man arī agrāk ir izdevies atpūsties, taču nebija pilnībā brīva laika. Esmu ļoti priecīgs par savu lēmumu un nenožēloju to. Ziemassvētki man bija satriecoši. Paskatīsimies, kas būs tālāk. Man šobrīd ir daži projekti, taču pagaidām neko konkrētu nevaru teikt. Jāveic daži soļi, un tad jau redzēsim, kā attīstīsies notikumi," piebilda bijušais čempions.

Santpjērs UFC pusvidējā svara titulu izcīnīja 2007.gadā un kopš tā laika deviņas reizes to aizstāvēja, pēdējoreiz – smagā cīņā pēc punktiem (47:48, 48:47, 48:47) pieveicot Džoniju Hendriksu (15-2).

Izmantotie resursi:
Edmonton Sun