Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zaurs Džavadovs atgriežas ringā ar cīņu “Arenā Rīga” pret brazīlieti Rodrigo Fereiru

Patriks Plaudis
Patriks Plaudis

Zaurs Džavadovs atgriežas ringā ar cīņu “Arenā Rīga” pret brazīlieti Rodrigo Fereiru
Zaurs Džavadovs
Foto: LNK Boxing

Pēc sešu gadus ilgas pauzes organizācijas “Kings of Kings” (KoK) rindās atgriezīsies divkārtējais pasaules čempions kikboksā Zaurs Džavadovs (42-10-1, 24 KO), kuram 19. oktobrī “Arēnā Rīga” ieplānota cīņa ar bijušo “GLORY” cīkstoni Rodrigo Fereiru (21-19-2, 14 KO).

Latviju pārstāvošajam sportistam sadarbība ar Lietuvā bāzēto “Kings of Kings” pārtrūka 2018. gadā, taču tagad Zaurs gatavs atgriezties šīs organizācijas paspārnē, pieņemot cīņu ar Rodrigo Feireiru, kuru jau vienreiz sakāva tālajā 2016. gadā.

Toreiz cīņa notika par vakanto “Kings of Kings” Eiropas čempiona jostu, bet šoreiz likme ir augstāka - vakantais KOK pagaidu čempiona tituls pusvidējā svarā (līdz 77 kg). Pēc pirms astoņiem gadiem piedzīvotās sakāves brazīlietis uzreiz pieprasīja revanšu ar Zauru, taču atbildes cīņu viņam nedeva.

Abu kikbokseru statuss kopš viņu pirmās tikšanās reizes ir krietni mainījies – Zaurs kļuva par divkārtējo pasaules čempionu divās versijās, savukārt Fereira piepildīja vienu no saviem mērķiem un uz vienu cīņu noslēdza līgumu ar pasaules vadošo kikboksa organizāciju “Glory”. Tagad viņa mērķis ir tikt pie čempiona jostas.

“Mans sapnis ir kļūt par KOK čempionu! Tāpēc Zaur neslēpies, jo es eju pēc tevis,” publiskajā telpā ar šādu paziņojumu klajā nāca Rodrigo Fereira. Zaurs Džavadovs pagaidām neatbild uz bravūrīgā brazīlieša izteikumiem, jo šobrīd atrodas Taizemē, kur aizvada treniņnometni gaidāmajam mačam.

Pirms gada Fereira jau viesojās Latvijā un otrajā raundā ar nokautu uzveica Latvijas sportistu Eināru Goldbergu, atgādinot par sevi Latvijas publikai. Pēc šīs uzvaras viņš kārtējo reizi meta izaicinājumu Zauram, taču tikai tagad brazīlietis ir sadzirdēts.

     [+] [-]

, 2024-09-11 13:13, pirms nedēļas
Vai no šī pasākuma būs pieejama kautkur tiesraide ? Domājams kad šī nav vienīgā cīņa , kas intresē skatītājus!