Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Volkovs, Džonsons, Maitijs Mo un Ivanovs kvalificējušies Bellator pusfinālam

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Volkovs, Džonsons, Maitijs Mo un Ivanovs kvalificējušies Bellator pusfinālam
Siala „Maitijs Mo” Siliga
Foto: bellator.com

Vakarnakt cīņu šova „Bellator 111” ietvaros norisinājās arī Bellator smagā svara desmitās sezonas ceturtdaļfināla mači, kuros uzvaras izcīnīja pazīstamie MMA cīkstoņi Aleksandrs Volkovs (20-4-0), Lavars Džonsons (18-8-0), Siala „Maitijs Mo” Siliga (5-2-0) un Blagojs Ivanovs (10-0-0).

Pakaļdzīšanos zaudētajam Bellator smagā svara titulam uzsācis šīs organizācijas bijušais čempions Aleksandrs Volkovs, kurš pērnā gada izskaņā kapitulēja sava tautieša Vitālija Minakova (13-0-0) priekšā, atdodot tam titulu.

Kā zināms, lai kļūtu par obligāto titula pretendentu ir jāuzvar turnīrā. Pirmo soli pretī titula mačam Volkovs ir spēris - ceturtdaļfināla cīņā ar Marku Holatu (12-5-0) krievu smagsvars uzvarēja pirmajā raundā ar tehnisko nokautu un kvalificējās pusfinālam.

Citā ceturtdaļfināla mačā savā starpā kulakus krustoja bijušās K-1 zvaigznes Siala „Maitijs Mo” Siliga ar Pīteru Grehemu (10-7-0). Par spīti tam, ka abi sportisti ir kikbokseri, cīņa noslēdzās labākajās džiu – džitsu tradīcijās, kurā uzvaru trešā raunda vidū ar žņaugšanas paņēmienu izcīnīja četrdesmit trīs gadus vecais Maitijs Mo. Pusfinālā Mo tiksies ar Aleksandru Volkovu.

Nākamajā ceturtdaļfināla mačā būrī devās bijušais UFC smagsvars Lavars Džonsons ar Raienu Martinzu (10-4-0). Jāatzīmē, ka pirms šīs cīņas Džonsons teica, ka zaudējuma gadījumā viņš sportu metīs pie malas un pievērsīsies mierīgai dzīvei. Taču izskatās, ka Lavaram doma par iešanu pensijā būs uz kādu laiku jāatliek, jo amerikānis izcīnīja skaistu uzvaru ar tehnisko nokautu un pusfinālā nopelnīja tiesības spēkoties ar bulgāru smagsvaru Blagoju Ivanovu, kurš pusfinālam kvalificējās pēc punktiem uzvarot Riču Heilu (21-7-1).

Vēlētos atgādināt, ka Ivanovs pēc divu gadu ilgas pauzes cīņu apritē atgriezās tikai pērnā gada septembrī. Bulgāru smagsvara piespiedu pauze bija saistīta ar viņa smagajām traumām, kas tika gūtas sadzīviskā konfliktā kādā no Bulgārijas kafejnīcām.

„Bellator 111” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Eduardo DantasAnthony Leonesubmission (rear-naked choke)22:04
2.Lavar JohnsonRyan MartinezTKO (punches)14:22
3.Siala SiligaPeter Grahamsubmission (head-arm choke)32:31
4.Alexander VolkovMark HolataTKO (punches)11:21
5.Stephen BanaszakTreston Thomisonsubmission (armbar)14:56
6.Blagoi IvanovRich Haledecision (unanimous)25:00
7.Cortez ColemanDaniel Millersubmission (punches)24:49
8.Javy AyalaEric PrindleTKO (doctor’s stoppage)32:05
9.Abdul Razak AlhassanMatt JonesTKO (punches)11:23
10.Brent PrimusChris JonesTKO (punches)11:45
11.Chris GutierrezJustin McNallyTKO (knee and punches)12:50

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...