Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Krievu cīkstonis Jakovļevs parakstījis līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krievu cīkstonis Jakovļevs parakstījis līgumu ar UFC
Aleksandrs Jakovļevs
Foto: bloodandsweat.ru

Krievijas pusvidējā svara MMA cīkstonis Aleksandrs Jakovļevs (21-4-1), kurš vēl nesen bija pretendents uz M-1 pusvidējā svara čempiona jostu, parakstījis līgumu ar pasaules vadošo MMA organizāciju UFC. Pagaidām nav zināms ne krievu sportista debijas datums, ne pirmā pretinieka vārds.

Divdesmit deviņus gadus vecais čečenu izcelsmes sportists Aleksandrs Jakovļevs, kurš pazīstams arī ar vārdu Sultans Tihajevs, pēdējo maču aizvadīja pērnā gada novembrī, pēc punktiem uzvarot bijušo UFC un Strikeforce cīkstoni Polu Deiliju (34-13-2).

Lai arī Jakovļevs desmit gadus ilgās karjeras laikā cīnījies ar vairākiem labi zināmiem sportistiem, Deilijs ir vienīgā cīņu sporta zvaigzne ko viņš ir uzvarējis. Krievs spēkojies ar Bellator atlētiem Karlu Amossu (16-6-2) un Džeikobu Makklintonu (8-2-0), taču abos šajos mačos piedzīvoti zaudējumi.

Aleksandrs drīzumā iecerējis pārvākties uz ASV, kur debijai UFC rindās plāno gatavoties ar saviem tautiešiem Rustamu Halibovu (17-1-0) un Habibu Nurmagomedovu (21-0-0), kas pasaules vadošās organizācijas rindās paspējuši aizvadīt jau vairākas cīņas.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...

     [+] [-]

, 2014-01-09 22:36, pirms 10 gadiem
Bicepss