Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Monsons gatavs Aleksandram Jemeļjaņenko dot iespēju revanšēties

Jānis Pārums

Monsons gatavs Aleksandram Jemeļjaņenko dot iespēju revanšēties
Džefs Monsons cīņā ar Aleksandru Jemeļjaņenko pērn. Foto: mixfight.ru

7.decebrī Krievijā ieradās pazīstamais MMA cīkstonis Džefs Monsons, kurš aizvadīja meistarklasi Belogorodā, kas arī bija galvenais ierašanās mērķis. Monsons arī atklāja, ka pēc savainojumu sadziedēšanas gatavs sevi atkal apliecināt.

"Cīņas pret Magomedu Maļikovu, Alekseju Oleiņiku un Satoši Išī man noslēdzās ar zaudējumiem, ko es ļoti nožēloju," par pēdējām cīņām izteicās Monsons. "Šajā laikā es pārcietu trīs operācijas. Protams, savainojumi mani nesaudzēja. Tagad es pēc tiem atgūstos un domāju par cīņām un uzvarām nākotnē."

"Vai iespējama cīņa pret Aleksandru Jemeļjaņenko? Es sev pretiniekus pats neizvēlos, bet esmu gatavs iziet pret jebkuru pretinieku. Cīņai pret Jemeļjaņenko, ja tā notiks, esmu gatavs," piebilda Monsons.

2012.gadā Monsons ar Jemeļjaņenko jau cīnījās un uzvarēja ar žņaugšanas paņēmienu. Uzreiz pēc cīņas Jemeļjaņenko pauda vēlmi pēc revanša, kas gan pagaidām nav noticis. Pirms diviem gadiem Monsons cīnījies arī pret Aleksandra vecāko brāli Fjodoru, zaudējot pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...