Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Georgijs Karahanjans kļuvis par WSOF čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Georgijs Karahanjans kļuvis par WSOF čempionu
Georgijs Karahanjans
Foto: sherdog.com

Vakarnakt cīņu šova „World Series of Fighting 7” ietvaros bijušais organizāciju Bellator un DREAM cīkstonis Džordžijs Karahanjans (23-3-1) trešajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica līdz tam neuzvarēto Lensu Palmeru (7-1-0) un tika kronēts par WSOF pusvieglā svara čempionu.

Bijušais TPF (Tachi Palace Fights) čempions Georgijs Karahanjans četrkārtējo NCAA Amerikas čempionu brīvajā cīņā Lensu Palmeru sagaidīja spēcīgiem spērieniem ar kāju galvā un ķermenī. Raunda vidū Georgijs netīšam iebakstīja ar pirkstu pretiniekam acī un mačs uz brīdi tika pārtraukts.

Pēc atļaujas atsākt cīņu armēņu izcelsmes sportists turpināja presingot amerikāni ar spēcīgiem sitieniem, bet jau otrajā raundā iniciatīvu pārņēma Palmers, kurš ar metiena palīdzību nogādāja Karahanjanu parterā. Amerikāņa pieredzes trūkuma dēļ viņš nespēja cīņu uzvarēt pirms pamatlaika.

Trešajā piecminūtē Kalifornijā dzīvojošais armēnis centās noturēt līdera pozīcijas, taču uzķērās uz giljotīnu un piedzīvoja zaudējumu ar žņaugšanas paņēmienu.

Georgijam Karahanjanam, kurš tika kronēts par jauno WSOF pusvidējā svara čempionu, šī bija devītā uzvara pēc kārtas, bet Lensam Palmeram tika sarūpēts pirmais zaudējums karjerā.

„Lenss ir lielisks cīkstonis ar labiem pamatiem cīņā parterā,” pēc cīņas atzina Karahanjans. „Mans treneris lika man cīnīties stājā, taču Palmers mēģināja mani nogāzt. Šī bija ļoti smaga cīņa, bet man izdevās viņu noķert uz giljotīnu.”

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...