Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Nogeira: „Mani sitienu vēl joprojām ātrāki par Verduma sitieniem”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Nogeira: „Mani sitienu vēl joprojām ātrāki par Verduma sitieniem”
Antonio Rodrigo Nogeira
Foto: sherdog.com

Bijušais PRIDE un UFC smagā svara čempions Antonio Rodrigo Nogeira (34-7-1) šo sestdien šovā „UFC on Fuel TV 10” tiksies ar Fabrisio Verdumu (16-5-1), kuru tas uzvarēja pirms septiņiem gadiem. Titulētais brazīlietis pārliecināts, ka arī šajā mačā viņam ir pa spēkiem uzveikt savu tautieti.

Fabrisio Verdums ar Antonio Rodrigo Nogeiru pirmo reizi cīņu laukumā tikās 2006. gada jūlijā šovā „Pride - Critical Countdown Absolute”. Toreiz uzvaru ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem izcīnīja Nogeira.

„Pirmajā cīņā es biju daudz pieredzējušāks cīkstonis, biju labāks kājās. Dažas reizes cīņas laikā viņš mani apdraudēja, bet manas boksa iemaņas bija labākas, labāk izjutu distanci un spēju likt viņam cīnīties pēc maniem noteikumiem,” pirmo cīņu ar Verdumu atceras Rodrigo Nogeira.

„Toreiz man izdevās dominēt un dažas reizes nosūtīt viņu nokdaunā. Uz kājām es kustējos daudz labāk par Verdumu. Šoreiz es gaidu, ka Fabrisio būs labāks uz kājām, spēs uzņemt sitienus ar celi. Taču es vēl joprojām ticu, ka mani sitieni ir ātrāki un smagāki par viņa sitieniem.”

„Mēģināšu cīņu aizvadīt kājās, taču neizvairīšos arī no cīņas parterā. Būs lieliska divkauja. Tāpat kā pirmajā mačā mēģināšu likt viņam cīnīties pēc maniem noteikumiem.”

„Domāju, ka cīņa ilgs visus piecus atvēlētos raundus. Mums abiem būs grūti. Priekšrocība būs tam, kurš labāk būš sagatavojies.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...