Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Svēršanās procedūra: Džavadovs ar Amiržanovu sver vienādi

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Svēršanās procedūra: Džavadovs ar Amiržanovu sver vienādi
Zaurs Džavadovs (no kreisās) svēršanās procedūrā ar Gadžimuradu Amiržanovu

Vakarnakt Krievijā notika svēršanās procedūra pirms šodienas cīņu šovā „Battle of Stars 3” gaidāmās cīņas pēc K-1 noteikumiem starp Latvijas čempionu kikboksā Zauru Džavadovu un IFMA pasaules čempionu Mui-tai Gadžimuradu Amiržanovu.

Lai arī ikdienā abi sportisti sver ap 80 kg, svēršanās procedūrā gan Eiropas, Baltijas un Latvijas čempions kikboksā, rīdzinieks Zaurs Džavadovs tāpat kā viņa pretinieks, vairākkārtējais Krievijas un pasaules čempions Mui – tai Gadžimurads Amiržanovs svēra vienādi – septiņdesmit septiņus kilogramus, kas ir maksimāli pieļaujamais svars šajā svara divīzijā.

Šovakar abiem titulētajiem kikbokseriem būs jāaizvada trīs raundu gara cīņa, kuru tāpat kā visu cīņu šovu tiešraidē translēs Krievijas televīzijas kanāli „Россия 2” un „Боец ТВ”. Pasākuma translācija pēc Latvijas laika sāksies 16:00.

„Sajūtas ir tādas pašas kā pirms jebkuras cīņas – neliels uztraukums,” portālam Sportacentrs.com stāstīja divdesmit septiņus gadus vecais Zaurs Džavadovs.

„Uztraukums saistīts ar to, ka īsti nezinu pretinieku, kā arī ar to, ka šo cīņu tiešajā ēterā rādīs pa televīziju, kas dod papildus satraukumu, jo to redzēs visi manu draugi, radi un atbalstītāji, uzliekot papildus atbildību.”

Jāpiebilst, ka cīņu šova "Battle of Stars" vakara galvenais notikums būs MMA cīņa starp krievu cīkstoni Artūru Guseinovu (13-4-0) un brazīliešu atlētu, kurš savulaik cīnījies arī UFC un Bellator - Maikelu Falkafo (32-7-0).

Izmantotie resursi:
Muay Thai Academy: ru

     [+] [-]

, 2014-12-06 15:07, pirms 10 gadiem
programmā neredzu, cerams rādīs!