Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kristaps Zutis savu nākamo cīņu aizvadīs pēc MMA noteikumiem

Andris Liepa
Andris Liepa

Kristaps Zutis savu nākamo cīņu aizvadīs pēc MMA noteikumiem
Kristaps Zutis.

Vadošais Latvijas smagā svara bokseris Kristaps Zutis (0-1) otro reizi izmēģinās savus spēkus MMA sportā. Viņa atgriešanās cīņu būrī paredzēta 12. novembrī Tukumā notiekošajās “Milžu cīņās”. Pagaidām Kristapa gaidāmā pretinieka vārds netiek izziņots.

Sabilnieks MMA sportā debitēja 2019. gadā, otrajā raundā traumas dēļ piekāpjoties Dainim Peipiņam (1-0). Arī tā cīņa notika Tukumā “Milžu cīņās”.

Ilgāku laiku Zuti vajājušas dažādas traumas. Nesen sportistam veikta arī rokas operācija. “Liels paldies jāsaka dakterim Svenam Rublim, jo roka saaugusi ļoti labi. Rokai tagad vajag tikai atjaunoties, un to mēs ar Jāni Baumani un varbūt vēl kādu fizioterapeitu kopā darīsim. Arī pārējās traumas vairāk vai mazāk ir sadziedētas. Vēl palikusi viena mikro trauma, kurai, lai sadzītu ir vajadzīgs laiks, bet tas ir sīkums,” portālam Sportacentrs.com pavēstīja Kristaps Zutis.

Bokseris atklāja, ka gatavojoties savai otrajai MMA cīņai, viņš nedaudz pamainījis komandas sastāvu. Galvenajam trenerim tagad kompāniju sastāda arī viens no vadošajiem Latvijas Krosfita sporta pārstāvjiem Reinis Garkalns, kurš ne tikai palīdz Zutim uzlabot fizisko formu, bet arī sastādījis pārējo treniņu plānu.

“Mani savā paspārnē paņēmis Reinis Garkalns, kurš man liek to, kas man pēdējās cīņās ir pietrūcis – fizisko sagatavotību. Ar katru treniņu jūtos aizvien labāk un labāk. Tāpat Reinis arī izlēma, kur mēs aizvadīsim treniņnometni, kas palīdzēs uzlabot cīņu parterā utt. Esmu piegājis šai cīņai ļoti nopietni. Par lieliskajiem apstākļiem sagatavošanās procesā man paldies jāsaka Normundam no “LV BET”, jo bez viņa atbalsta būtu ļoti sarežģīti.”

“Nezinu vai uzvarēšu, vai zaudēšu! Pat nezinu, kas man būs pretinieks, bet man tas ir vienalga, jo gatavojos iet cīnīties neskatoties pret ko būs jācīnās. Man vajag reabilitēties pēc zaudējumiem, tāpēc jāatstāj visu, kas bijis aizmugurē. Ja arī šoreiz man neizdodas atvērt jaunu lapaspusi un parādīt kaut ko normālu, tad nav jēgas par neko vairs runāt.”

Resurss:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-06 20:09, pirms 2 gadiem
...visas šīs aktivitātes izskatās kā bēgšana no dabūšanas pa muti no Riekstiņa...

  -1 [+] [-]

, 2022-10-06 21:34, pirms 2 gadiem
ohhh,vai tad viņš kāds sportists???

  -1 [+] [-]

, 2022-10-06 21:52, pirms 2 gadiem
Well, internetā draudēt citiem viņš māk, redzēs kā sanāks kauties.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-06 21:54, pirms 2 gadiem
arī klauns, bet vismaz mūsējais

     [+] [-]

, 2022-10-07 19:20, pirms 2 gadiem
Mans vārdabrālis nopietns pipars. Sados nezināmajam un tad Mairuham pizdi

     [+] [-]

, 2022-10-09 11:04, pirms 2 gadiem
Kristaps Samtiņš rakstīja: Mans vārdabrālis nopietns pipars. Sados nezināmajam un tad Mairuham pizdi
Taisni tāpat kā savā iepriekšējā cīņā