Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Overēms K-1 finālā tiksies ar Spongu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Overēms K-1 finālā tiksies ar Spongu
Alisters Overēms
Foto: worldmma.blogspot.com

Viens no pasaules labākajiem MMA smagā svara cīkstoņiem Alisters Overēms (Holande) 11. decembrī „K-1 WORLD GP 2010 FINAL Tournament” pirmajā cīņā tiksies ar savu tautieti, pasaules čempionu Tai-boksā WFCA versijā Taironu Spongu, ziņo k-1.co.jp

Alisters Overēms uz doto momentu ir viens no pasaules labākajiem smagā svara MMA cīkstoņiem, kuram pieder STRIKEFORCE čempiona josta. K-1 Overēma salīdzinoši maza pieredze. Kopumā holandietis K-1 ir aizvadījis divpadsmit cīņas, no kurām astoņās guvis uzvaras. Overēms ir uzvarējis tādas kikboksa zvaigznes kā Badrs Hari, Pīters Aerts un Evertons Tekseira.

Savukārt Taironam Spongam pieder divi Eiropas čempiona tituli kikboksā WKN un WPKL versijās, kā arī pasaules čempiona jostas WFCA versijā. Spongam kikboksā aizvadītas septiņdesmit viena cīņa, no kurām uzvaras izcīnītas sešdesmit piecās un vienā cīņā fiksēts neizšķirts.

Atgādinām, ka Alisters Overēms, lai nokļūtu līdz „K-1 WGP 2010” finālturnīram „K-1 WGP Final 16” turnīrā ar tehnisko nokautu uzvarēja Benu Edvardsu, bet Tairons Spongs pēc punktiem pieveica K-1 veterānu Reju Sefo.

„K-1 WORLD GP 2010 FINAL Tournament” cīņu pāri

1. Tairons Spongs (Holande) vs. Alisters Overēms (Holande)
2. Gohans Saki (Turcija) vs. Daniels Džita (Rumānija)
3. Semijs Šīlts (Holande) vs. Kjotaro (Japāna)
4. Pīters Aerts (Holande) vs. Siala „Mighty Mo” Siliga (ASV)

Izmantotie resursi:
K-1 OFFICIAL WEBSITE
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
::-World.Full.Contact.Association-::

     [+] [-]

, 2010-10-07 17:09, pirms 14 gadiem
Šilts pret Kyotaro hahahahahahaha to gan es gribu redzēt kā viņš dejos prom vislaik