Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pēc cīņas federācijas vadības apstiprināšanas notiks Rīgas čempionāts

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pēc cīņas federācijas vadības apstiprināšanas notiks Rīgas čempionāts
Latvijas Cīņas federācijas kongress
Foto: Levnards Čačs, wrestling.lv

6.-7. decembrī Rīgas Nacionālajā sporta manēžā notiks Rīgas čempionāts brīvajā cīņā, grieķu-romiešu cīņā, kā arī jaunatnes meistarsacīkstes. Ievēlēta arī valsts cīņas federācijas jaunā vadība, amatu saglabājis līdzšinējais prezidents Dzintars Urbančiks.

Aizvadītā mēneša beigās Latvijas Cīņas federācijas kongresā tika apstiprināts jaunais prezidija sastāvs:

- prezidents Dzintars Urbančiks,
- viceprezidets grieķu-romiešu cīņā Vasilijs Zjatkovs,
- viceprezidets brīvajā cīņā Aleksejs Kostirevs,
- viceprezidents brīvajā cīņā sievietēm Sergejs Kursītis,
- ģenerālsekretārs Jānis Rončs,
- Kurzemes reģiona vadītājs Naums Vorobeičiks,
- Latgales reģiona vadītājs Ivans Parfenovičs,
- Rīgas un Vidzemes reģiona vadītājs Andrejs Trubeckojs,
- Zemgales reģiona vadītājs Ivars Drupa.

Rīgas čempionāta sacensību sākums: 6. decembrī plkst. 11:00, 7 decembrī plkst. 10:30. Mērķis ir cīņas sporta popularizēšana Latvijas galvaspilsētā, uzdevums - noskaidrot labākos cīkstoņus. Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Katrs pilngadīgais sacensību dalībnieks ir personīgi atbildīgs par sava veselības stāvokļa atbilstību sacensībām, ko apstiprina ar parakstu vai ar ārsta izziņu. Nepilngadīga dalībnieka veselības stāvokļa atbilstību apliecina ārsta izziņa un viens no vecākiem ar parakstu. Sacensību dalībniekiem līdzi jābūt personu apliecinošam dokumentam.

Sacensību godalgoto vietu ieguvēji katrā svara kategorijā tiek apbalvoti ar medaļām un diplomiem. Ja svara kategorijā ir mazāk par trijiem dalībniekiem, tad godalgoto vietu ieguvēji netiks apbalvoti.

Izmantotie resursi:
www.wrestling.lv