Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Lims: „Uzskatu, ka parādīju labu sniegumu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lims: „Uzskatu, ka parādīju labu sniegumu”
Hjuns Gju Lims pēc cīņas ar Tareku Safedinu
Foto: ufc.com

Korejiešu pusvidējā svara cīkstonis Hjuns Gju Lims (12-4-1), kurš Filipīnās šova „UFC Fight Night 34” ietvaros piecu raundu cīņā pēc punktiem atzina bijušā Strikeforce pusvidējā svara čempiona beļģa Tareka Safedina (15-3-0) pārākumu, uzskata, ka par spīti savainojumam parādījis labu sniegumu.

„Pēc ceturtā raunda mēs apsvērām iespēju atteikties turpināt cīņu, bet par cik man tika dota iespēja cīnīties šova vakara galvenajā cīņā, gribēju nostartēt pēc iespējas labāk,” pēc cīņas skaidroja Hjuns Gju Lins, kuram trešajā raundā pretinieks pamatīgi atsita kāju.

„Mans galvenais mērķis bija nostartēt cienīgi. Esmu pārliecināts, ka man izdevās sasniegt šo mērķi.”

Jāatzīmē, ka Limam pēdējā, piektā raunda izskaņā gandrīz sanāca nokautēt savu pretinieku, taču gongs patraucēja viņam šo uzdevumu izpildīt. Beigu beigās šis mačs tika atzīts par vakara labāko cīņu un katrs no sportistiem papildus pie honorāriem saņēma prēmijas 50, 000 ASV dolāru apmērā.

„Es biju pārāk uztraucies, taču Safedins tajā pašā laikā bija mierīgs un spēja cīnīties daudz apdomīgāk. Mani sekundanti raundu starplaikos centās uzmundrināt mani un es turpināju iet uz priekšu. Es gāju Safedinam virsū it kā tā būtu manas dzīves pēdējā cīņa. Pēc ceturtā raunda vēl joprojām vēlējos turpināt cīņu un iznīcināt viņu.”

Izmantotie resursi:
mmaweekly.com