Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Par vardarbību pret sievu arestēts UFC cīkstonis Maikls Greivs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Par vardarbību pret sievu arestēts UFC cīkstonis Maikls Greivs
Maikls Greivs
Foto: sherdog.com

Par savas sievas piekaušanu policija aizturējusi MMA organizācijas UFC pusvidējā svara cīkstoni amerikāni Maiklu Greivsu (6-0-1), kuram 19. novembrī Brazīlijā bija ieplānota cīņa ar Serdžio Moraesu (10-2-1).

Kā ārzemju masu medijiem ziņo incidenta aculiecinieki, konflikts starp divdesmit piecus gadus veco MMA cīkstoni Maiklu Greivsu un viņa laulāto draudzeni noticis Atlantas ielās. Sportists esot iesitis savai sievai pa seju, nogāzis zemē un pēc tam mucis no policijas.

Greivs tālu nav ticis, policija esot viņu izsekojusi un aizturējusi. Pret cīkstoni ierosināta lieta un viņš vēl joprojām uzturas īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Saistībā ar celtajām apsūdzībām Maiklu Greivsu atcelta viņa ieplānotā cīņa ar brazīlieti Serdžio Moraesu, kurai bija jānotiek 19. novembrī cīņu šova „UFC Fight Night 100” ietvaros.

Izmantotie resursi:
ENT Imports – Premium Entertainment News