Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Veidmana – Belforta cīņa varētu notikt maijā vai jūnijā

Jānis Pārums

Veidmana – Belforta cīņa varētu notikt maijā vai jūnijā
Kriss Veidmans
Foto: mmajunkie.com

UFC (Ultimate Fighting Championship) līdzīpašnieks un ģenerāldirektors Lorenco Fertita atklājis, ka cīņa starp UFC vidējā svara (līdz 84kg) čempionu Krisu Veidmanu ( 11-0) un bijušo čempionu Vitoru Belfortu (24-10) varētu notikt maijā vai jūnijā.

"Atkarībā no Krisa Veidmana gatavības, es gribētu, lai cīņa pret Belfortu notiktu maijā vai jūnijā Lasvegasā," sacīja Fertita.

37 gadus vecais Belforts nav cīnījies ASV kopš 2011.gada augusta, bet pērn izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas, pieveicot Maiklu Bispingu, Lūku Rokholdu un Denu Hendersonu. Jāpiebilst, ka visas uzvaras tika izcīnītas ar nokautu, turklāt Hendersonam tas bija pirmais zaudējums karjerā ar nokautu.

"Es varu cīnīties jebkurā vietā. Visiem ir zināms, ka cilvēki ļoti bieži mānās, taču ne es. Esmu ļoti atklāts cilvēks," sacīja Belforts, kurš UFC debitēja 1997.gadā, bet septiņus gadus vēlāk kļuva par UFC čempionu svarā līdz 93 kilogramiem, pieveicot Rendiju Kotūru (revanša cīņā gan tituls tika zaudēts). 2011.gadā Belforts jau mēģināja tikt pie UFC vidējā svara čempiona jostas, taču zaudēja ar nokautu pirmajā raundā Andersonam Silvam.

Veidmans UFC titulu izcīnīja aizvadītā gada vasarā, ar nokautu otrajā raundā pieveicot jau pieminēto Silvu, bet gada nogalē bija pārāks arī revanša cīņā.

Izmantotie resursi:
Bloody Elbow, for MMA and UFC news