Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionātā arī Tjapko piekāpjas pirmajā cīņā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eiropas čempionātā arī Tjapko piekāpjas pirmajā cīņā
Nelaimīgā poliete pie nepareizā tablo
Foto: wrestling-ec2014.com

Helsinku piepilsētā Vantā šodien turpinās Eiropas cīņas čempionāts. Otrajā dienā uz paklāja devās viena Latvijas brīvās cīņas pārstāve un piedzīvoja zaudējumu jau pirmajā mačā. Cerību uz gandarījuma turnīru atņēma nepareizs tablo.

Pirmajā mačā liepājniece Karalina Tjapko (53 kg) tikās ar polieti Katažinu Kravčiku un 2:07 minūtēs piedzīvoja zaudējumu (0:10). Lai turpinātu cīņu gandarījuma turnīrā bija jācer, ka poliete tiks līdz finālam. Nākamajā mačā Kravčika pārliecinoši uzvarēja, bet polietes ceturtdaļfināla cīņa pret rumānieti beidzās ar rezultātu 4:4.

Neizšķirta gadījumā uzvarētāju nosaka pēc papildkritērija. Lai skatītājiem un ieinteresētajām pusēm būtu skaidrība, neizšķirta gadījumā tablo cīņas gaitā rāda pasvītrojumu sportista punktu skaitam, kas tobrīd dod uzvaru. Pēdējā minūtē poliete atspēlējās līdz 4:4, un tablo rādīja pasvītrojumu zem Kravčikas četrinieka. Arī pēc cīņas noslēguma pasvītrots bija polietes četrinieks, taču mača tiesnesis pacēla rumānietes roku. Rumāniete tādu pavērsienu nebija gaidījusi, sāka priecīgi lēkāt un vienā no palēcieniem dāvāja tiesnesim buču. Savukārt nabaga poliete metās pie melīgā tablo un bija neizpratnē par notikušo.

Kā jau ziņots, vakar pirmajā mačā zaudējumu piedzīvoja Latvijas Olimpiskās vienības dalībnieks Imants Lagodskis (97 kg), kā arī mūsu Violeta Ponomarjova (48 kg) un Irina Petrova (58 kg).

Šovakar izlozē savas pretinieces uzzinās Latvijas Olimpiskās vienības dalībniece Laura Skujiņa (69 kg), kura sākotnēji bija pieteikta 60 kilogramu kategorijā.

Izmantotie resursi:
wrestling-ec2014.com

  +2 [+] [-]

, 2014-04-02 12:55, pirms 10 gadiem
Polijas drāma, protams, ir sirdi plosoša, bet vai tad gandarījuma mačā latviete varētu kaut ko paveikt?

  +1 [+] [-]

, 2014-04-02 13:01, pirms 10 gadiem
vienvārdsakot paliek zvirbulis un grigorjeva