Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dongs Hjuns Kims Ķīnā uzveic Džonu Hataveju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dongs Hjuns Kims Ķīnā uzveic Džonu Hataveju
Dongs Hjuns Kims (no kreisās) pirms cīņas ar Džonu Hataveju
Foto: ufc.com

Vakarnakt Ķīnā kārtējo uzvaru UFC rindās izcīnījis korejietis Dongs Hjuns Kims (19-2-1), kurš cīņu šova „UFC Fight Night 37” vakara galvenajā mačā trešajā raundā griezienā ar sitienu ar elkoni nokautēja britu pusvidējā svara cīkstoni Džonu Hataveju (17-2-0).

Trīsdesmit divus gadus vecajam Dongam Hjunam Kimam jau pirmajā raundā bija vairākas lieliskas iespējas uzvarēt cīņu ar nokautu, taču Džons Hatavejs, kurš ringā nebija redzēts gandrīz divus gadus, brīnumainā kārtā spēja noturēties kājās un izvilkt līdz otrajam raundam.

Otrajā raundā abi cīkstoņi bija manāmi saguruši un spēku samērs nedaudz izlīdzinājās, taču Hateveja nepārliecinošais sniegums skaidrojams ar viņa prakses trūkumu. Brits uzņēma daudz sitienu, esot mata attālumā no zaudējuma ar nokautu.

Tomēr trešajā piecminūtē tika salikti visi punkti uz i. Kims izdarīja kārtējo ofensīvu un griezienā ar elkoni nokautēja Hataveju, savā statistikā ierakstot ceturto uzvaru pēc kārtas.

„Nevaru izteikt vārdos cik laimīgs es šobrīd esmu,” par uzvaru prieku neslēpa Dongs Hjuns Kims. „Tagad nedrīkst apstāties, man jāiet tikai uz priekšu. Man ir vienalga, kas būs mans nākamais pretinieks – vēlos titula cīņu!”

„UFC Fight Night 37” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Dong Hyun KimJohn HathawayKO (elbow)31:02
2.Zhang LipengWang Saidecision (split)35:00
3.Matt MitrioneShawn JordanKO (punches)14:59
4.Hatsu HiokiIvan Menjivardecision (unanimous)35:00
5.Yui Chul NamKazuki Tokudomedecision (split)35:00
6.Vaughan LeeNam Phandecision (unanimous)35:00
7.Anying WangAlbert ChengTKO (doctor’s stoppage)15:00
8.Mark EddivaJumabieke Tuerxundecision (unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-03-02 12:22, pirms 10 gadiem
Autoram labs melnais rasistiskais humors

     [+] [-]

, 2014-03-03 13:48, pirms 10 gadiem
Par ieprieksheejo UFC nakti SC nav ielicis vispaar neko