Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kārlis Vīriņš Anglijā izcīnījis uzvaru pār Džeimiju Vūdvordu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kārlis Vīriņš Anglijā izcīnījis uzvaru pār Džeimiju Vūdvordu
Kārlis Vīriņš
Foto: Drew Wilkie

Svarīgu uzvaru Anglijā šovā "Smash Muaythai 7" pēc profesionālā Taiboksa noteikumiem izcīnījis deviņpadsmitgadīgais Latvijas pārstāvis Kārlis Vīriņš, kurš trešajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica slavenā kluba „Wicker Camp” pārstāvi Džeimiju Vūdvordu.

Deviņpadsmit gadus vecais Kārlis Vīriņš jau trīs gadus dzīvo Anglijā un trenējas vietājā klubā „Skelmersdale Thai Boxing”. Jaunais censonis profesionālajā ringā aizvadījis sešas cīņas, no kurām trijās izcīnījis uzvaras, vienreiz cīnījies neizšķirti, bet divos mačos piedzīvoti zaudējumi.

Šā gada pēdējo cīņu Vīriņš aizvadīja ar divdesmit sešus gadus veco Šefīldas kluba „Wicker Camp” audzēkni Džeimiju Vūdvordu, kurš pirms cīņas ar Latvijas pārstāvi bija uzkrājis piecu cīņu uzvaru sēriju.

Pirmais raunds bija ļoti līdzīgs, taču nedaudz izteiksmīgāk un stabilāk ringā darbojās pieredzes bagātākais Vūdvords, kurš vairāk vai mazāk diktēja noteikumus. Otrajā taimā spēka samēri izlīdzinājās un dominance pārgāja latvieša rokās. Trešais raunds bija izšķirošais, kurā pilnīgu kontroli bija pārņēmis Vīriņš, kurš ringa stūrī iespiesto angli klapēja kā vēlējās, bet brits tomēr spēja izvilkt līdz gongam. Vīriņš jau bija devies uz ringa stūri, lai sagaidītu ceturto raundu, taču pretinieks atteicās turpināt cīņu, līdz ar to uzvaru ar tehnisko nokautu godam izcīnīja Kārlis Vīriņš.

Latvieša nākamā parādīšanās ringā ieplānota 8. februārī Mančesterā (Anglijā), taču pēc cīņas Anglijā Vīriņš dosies uz Spāniju, kur 7. martā notiks profesionālo cīņu šovs „Smash Muaythai 8”.

Izmantotie resursi:
Muay Thai Clubs UK