Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Okolija treneris: "Ceram uz cīņu pret Briedi gada beigās"

Rolands Eliņš

Okolija treneris: "Ceram uz cīņu pret Briedi gada beigās"
Lorenss Okolijs. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Britu bokseris Lorenss Okolijs pēc uzvaras pār Dilanu Prasoviču apliecināja savu vēlmi nākamo cīņu aizvadīt pret Mairi Briedi, un viņa treneris Šeins Makgvigens medijiem norādīja, ka tā varētu notikt gada beigās.

Kamēr Mairim Briedim 16. oktobrī paredzēta IBF titula aizstāvēšanas cīņa pret Arturu Mannu, kurš gan nebija titula obligātais pretendents, Lorenss Okolijs vakardien viegli izrēķinājās ar WBO titula obligāto pretendentu Dilanu Prasoviču, uzvarot jau trešajā raundā ar nokautu.

"Esmu ļoti priecīgs par šo uzvaru šajā lieliskajā stadionā," pēc uzvaras sacīja Okolijs. "Man izdevās patiešām ieiet cīņā. Parasti tomēr ir visnotaļ grūti pret vīriem, kuri nāk ringā tādi noslēgti."

Arī savā intervijā pēc cīņas Okolijs vēlreiz uzsvēra savu mērķi apvienot čempiona jostas krūzeru svara kategorijā un norādīja, ka īpaši vēlas cīņu tieši pret Briedi, jo Latvijas bokseris ir šobrīd pirmais numurs šajā divīzijā: "Attiecīgi, ja vēlos būt pirmais, man jāpieveic Briedis, tāpēc viņš man ir sarakstā pirmajā vietā. Taču zinu, ka titula apvienošanas cīņas noorganizēt nav viegli, tāpēc stāšos pretim jebkuram čempionam, pret kuru varēsim sarunāt cīņu."

WBA čempions šobrīd ir Arsēns Gulamirjans, kamēr WBC čempions ir Ilunga Makabu, un Okolijs intervijā piesauca arī viņa vārdu, un to pašu darīja arī Okolija treneris Šeins Makgvigens, sakot, ka viņa audzēknim nepieciešami spēcīgāki pārbaudījumi: "Viņam vajadzīgi augstākā līmeņa pretinieki, kas viņu norūdītu un pārbaudītu. No visiem pieejamiem pretiniekiem Briedi mēs vēlamies visvairāk. Makabu limiti tomēr ir redzami. Šajā divīzijā labākais ir Briedis. Šī cīņa būtu jāsarīko līdz gada beigām."

Ņemot vērā, ka Briedim ir ieplānota cīņa oktobra vidū, reālistiskāks cīņas Okolijs-Briedis sarīkošanas laiks, par kuru vispār runāt, varētu būt nākamā gada janvāris vai februāris.

Okolijs arī pauda savu pārliecību, ka pret Briedi aizvadītu labu cīņu: "Jo spēcīgāks pretinieks ringā, jo labāks būs mans sniegums. Citi krūzeru čempioni noteikti centīsies uzvarēt, un man būs iespējas trāpīt sitienus, ar kuriem pabeigt cīņu."

Okolijs pagaidām uzvarējis visās 14 cīņās savā profesionālajā karjerā un tēmē uz turpmāku startu smagsvaros, taču vispirms vēlas iegūt vairākas čempiona jostas krūzeru divīzijā. Kā liecina Brieža promouteru Zauerlandu ieraksts sociālajos tīklos, viņi ir noskaņoti Okolijam šādu iespēju piedāvāt.

Izmantotie resursi:
https://www.ringnews24.com/2021/09/...

     [+] [-]

, 2021-09-26 11:38, pirms 3 gadiem
Ja ļimonu liks,tad varbūt.Pateicoties Usiņa uzvarai Brīdis akcijas arī cēlušās.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-26 14:32, pirms 3 gadiem
"titula aizstāvēšanas cīņa pret Arturu Mannu, kurš gan nebija titula obligātais pretendents"

To tak visi zin kas un kāpēc tāda situācija

  +2 [+] [-]

, 2021-09-26 14:35, pirms 3 gadiem
Nu, nu... Briedim cīņa 16.10. Un pēc diviem mēnešiem nākamā? Tas tā varētu notikt 1930. gadā. Gudri runāt tas moris maybe arī prot, bet ātrāk par aprīlī tas pat teorētiski nav iespējams

  -1 [+] [-]

, 2021-09-26 18:29, pirms 3 gadiem
Mukurs rakstīja: Nu, nu... Briedim cīņa 16.10. Un pēc diviem mēnešiem nākamā? Tas tā varētu notikt 1930. gadā. Gudri runāt tas moris maybe arī prot, bet ātrāk par aprīlī tas pat teorētiski nav iespējams
tak nekad nenotiks tā cīņa xd

     [+] [-]

, 2021-09-26 18:42, pirms 3 gadiem
Mukurs rakstīja: Nu, nu... Briedim cīņa 16.10. Un pēc diviem mēnešiem nākamā? Tas tā varētu notikt 1930. gadā. Gudri runāt tas moris maybe arī prot, bet ātrāk par aprīlī tas pat teorētiski nav iespējams
nu ar tādiem tempiem kā pašlaik, viena cīņa gadā, Brieža Okolija cīņu var ieplānot uz nākamā gada novembri

  -1 [+] [-]

, 2021-09-27 00:24, pirms 3 gadiem
Tagad visi ieslēguši mīzaku, Taisons savā laikā 20 cīņas aizvadīja 10 mēnešos.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-27 08:06, pirms 3 gadiem
Lai nēģerpuika audzē dzīvsvaru un gaida rindā pēc Brieža uzvaras pār Usiku...

     [+] [-]

, 2021-09-27 15:42, pirms 3 gadiem
fantomas rakstīja: nu ar tādiem tempiem kā pašlaik, viena cīņa gadā, Brieža Okolija cīņu var ieplānot uz nākamā gada novembri
Daudziem ir pa vienai cīņai gadā, jeb nu kaut kādas mazsvarīgas.

Kovids ir tas bizness, kurš tagad krāmē naudu kabatā.

     [+] [-]

, 2021-09-27 21:49, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: Lai nēģerpuika audzē dzīvsvaru un gaida rindā pēc Brieža uzvaras pār Usiku...
Briedis usikam tuvumā netiks