Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Briedis būtu gatavs Okolija dēļ atlikt savu pāreju uz smagsvariem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Briedis būtu gatavs Okolija dēļ atlikt savu pāreju uz smagsvariem
Mairis Briedis ar iegūtajiem tituliem. Foto: World Boxing Superseries

Latvijas vadošais bokseris un Pasaules Supersērijas uzvarētājs pirmajā smagajā svarā Mairis Briedis intervijā ''Proboxing fans'' portālam atklājis, ka Lorensa Okolija dēļ būtu gatavs atlikt savu pāreju uz smagsvariem, tādējādi dodot mājienus par iespējamo abu cīņu.

Britu bokseris Lorenss Okolijs pagājušajā nedēļas nogalē pārliecinoši ar nokautu sestajā raundā uzvarēja poli Kšištofu Glovacki un rezultātā ieguva Mairim Briedim iepriekš piederējušo WBO titula jostu. Uzreiz pēc uzvaras Okolijs uz nākamo cīņu izaicināja iepriekšējās Supersērijas uzvarētāju Briedi, kurš savukārt tēmēja uz pārēju smagsvaru divīzijā, kur par pirmās cīņas aizvadīšanu bija ievadītas sarunas ar poli Mariušu Vahu.

''Godīgi sakot, pēc tam, kad esmu pirmais numurs pirmajā smagajā svarā un šajā kategorijā aizvadījis cīņas pret visiem labākajiem, nedomāju, ka man vēl šeit ir ko pierādīt. Es un mana komanda plānojām pāriet uz smagsvariem. Šajā virzienā esam strādājuši pēc uzvaras pār Junielu Dortikosu. Tomēr Lorenss Okolijs pēdējās divās cīņās ir parādījis solīdu boksu un pelnīti izcīnījis titulus. Ja viņi man var piedāvāt ko interesantu, lai es vēl paliktu pirmajā smagā svara kategorijā, būtu tam atvērts. Edijam Hērnam ir Kalles Zauerlanda telefona numurs,'' par iespējamo vēl vienu cīņu pirmajā smagajā svarā Briedis ekskluzīvi izteicās ''Proboxing fans'' portālam.

Lorensa Okolija promouteris Edijs Hērns šīs nedēļas laikā kādā intervijā atzina, ka neredz variantus Mairim pārspēt Okoliju: "Briedis ir šīs svara kategorijas pirmais numurs," teica Hērns. "Domāju, ka, ja Lorenss pārspēs Briedi, tad viņam nav lielas jēgas dzīties pakaļ pārējiem tituliem un kaut ko vēl pierādīt. Briedis ir lielisks bokseris, taču neredzu viņam variantus, lai pārspētu Okoliju."

Savukārt Brieža promouteri Kalle un Nise Zauerlands no sava "Twitter" profila sniedza atbildi, apstiprinot, ka par izaicinājumu ir informēti: "Lorens, apsveikumi par sava sapņa piepildījumu. Mairis Briedis? Tas jau ir cits līmenis... Edij Hērn, ķersimies pie lietas!"

Izmantotie resursi:
https://www.proboxing-fans.com/excl...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 23:54, pirms 3 gadiem
Ļoti pareizi. Lai pelna te, nevis svaidās pa smagsvariem. Gan jau cīņa notiks.

     [+] [-]

, 2021-03-25 23:57, pirms 3 gadiem
Pareizākais variants, atskaitot kaut kādus pensionārus Vahus, kamēr tiktu līdz puslīdz top pretiniekam, būtu jau par vecu.

     [+] [-]

, 2021-03-26 07:11, pirms 3 gadiem
Kārtīgi jāsagatavojas un jāpieveic Okolijs un jābeidz karjera, 37 pāriet uz smagsvariem nav pilnīgi nekāda jēga!

     [+] [-]

, 2021-03-26 07:25, pirms 3 gadiem
Līdzjutēji visā pasaulē gaida kad beidzot Mairis noslānīs to mello runātīgo puišeli
Atškirībā no Glowkas Mairis nav nekāds peramais āzis

     [+] [-]

, 2021-03-26 07:27, pirms 3 gadiem
Ja nu Mairis tomēr pārdomā, tad lai Zutis noslāna to Okoliju

     [+] [-]

, 2021-03-26 10:37, pirms 3 gadiem
Uzskatu, ka uzvara pār Okoliju radītu Mairim nereālu reklāmu, jo visticamāk cīņa notiktu Anglijā kas radītu vēl lielāku atpazīstamību visā pasaulē.
Tas izslēgtu jebkādus jautājumus kāpēc Mairim būtu jācīnās ar Top smagsvariem nevis kaut kādiem Vahiem. Piemēram Čisora būtu interesants starts smagsvars.

Teorētiski Okulijis Jūlijā un teiksim smagsvaru cīņa šī gada beigās. Nemaz nebūtu slikti.

     [+] [-]

, 2021-03-26 10:38, pirms 3 gadiem
Lai gan sākumā pret šādu ideju biju diezgan skeptisks, tomēr Okolijs būtu labs variants. Pirmkārt, naudas ziņā. Otrkārt, britu tirgū nedaudz ielauzties, lai pēc tam, ejot pie lielajiem zēniem, nebūtu jācīnās ar veciem poļiem, bet varētu tikt pie kāda jaudīgāka britu smagsvara.

     [+] [-]

, 2021-03-26 11:40, pirms 3 gadiem
kārtējais melnais balamute? cik tādi jau nav bijuši... ringā paskatīsimies tos "variantus" kādi nu kuram tie būs bet pateikt ka "Briedim nav variantu"...

     [+] [-]

, 2021-03-26 11:55, pirms 3 gadiem
Diez kā Briedis pats novērtē, fiziskā ziņā viņa karjera vēl iet uz augšu, apstājusies, vai iet uz leju? Tīri no menedžmenta viedokļa tur skaidrs- iet uz augšu un tas dod cerību uz vēl vienu augstas raudzes, ienesīgu cīņu. Ceru Mairim iekšā vēl ir, un Okoliju iznesis.

     [+] [-]

, 2021-03-26 12:37, pirms 3 gadiem
Pandēmija dod iespēju Briedim izbaudīt atpūtu (tie, kas seko soctīkliem, zina, par ko runāju). Tas ir jautājums, vai Briedis pēc šī visa gribēs jaunus izaicinājumus (smagsvari), uzturēt esošo līmeni (Okolijs?) vai vispār beigt.

     [+] [-]

, 2021-03-26 14:01, pirms 3 gadiem
Briedim ir 36, ar visu covidu līdz normālai cīņai smagsvaros gadi 2 kā minimums, Usiks jau cik ilgu laiku "gaida" lielo cīņu... Manuprāt, smagsvari jāaizmirst

     [+] [-]

, 2021-03-26 14:41, pirms 3 gadiem
popovs rakstīja: Briedim ir 36, ar visu covidu līdz normālai cīņai smagsvaros gadi 2 kā minimums, Usiks jau cik ilgu laiku "gaida" lielo cīņu... Manuprāt, smagsvari jāaizmirst
Tas ir pilnīgi skaidrs. Līdz lielai naudas cīņai tik ātri droši vien netiks. Un vai varēs paboksēt? Usiks pēdējā cīņā pret Čisoru bija pašvaks. Mairis varētu būt piemērotāks smagsvariem, bet ja nu ne? Nozaudēs kādam maisam un ko tad?

     [+] [-]

, 2021-03-26 15:47, pirms 3 gadiem
šī cīņā tak ienestu lielāku kāpostu nekā smagsvari. Nauda boksā ir svarīgākais, varbūt pat paveicas un šo atsitot pat var dabūt, kaut ko jēdzīgu smagsvaros. Gaidam datumu!

     [+] [-]

, 2021-03-26 16:35, pirms 3 gadiem
Mairis Okoliju gan jau var uzvarēt. Okolijs pret Glowacki, ja godīgi, nekāds. Plata stāja, bailīgs, statisks.
Briedim lielākais mīnuss laikam gadi un roku garums. Domāju apdejot Oukliju viņš var.

Man gan ir milzīgas šaubas par Briedi smagsvaros - ja viņš vēl var efektīvi konkurēt ar vidējā līmeņa bokseriem (piem top10), ietverot Usyku, es absolūti neredzu variantus pret pašu eliti (Wailder, Furijs, Joshua) - visi čaļi jaunāki, lielāki un manuprāt dažādās dimensijās kopumā labāki bokseri...

Es teiktu - viņam remačs ar Usyku būtu labākais variants, un tad beigt karjeru. Ja uzvar - super. Man liekas vairāk ko pierādīt nav.
Negribētos, ka tāds LV populārs sportists turpina smagsvaros un karjeras beigās paliek par elitāru sitamo maisu, apmēram kā Chisora.

     [+] [-]

, 2021-03-26 16:36, pirms 3 gadiem
H3lp^ rakstīja: šī cīņā tak ienestu lielāku kāpostu nekā smagsvari. Nauda boksā ir svarīgākais, varbūt pat paveicas un šo atsitot pat var dabūt, kaut ko jēdzīgu smagsvaros. Gaidam datumu!
nu nu.
Ir bokseri, kas cīnās ar jebkuru sevi apliecinātu pretinieku un iegūst sev SLAVU (Furijs, Pacquiao utt). Nauda vienkārši nāk pakaļ uzvarām.

Ja bokss ir peļņas avots, tad gan labāk rēķināt, un par čempionu tituliem nesisties.