Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Briedis uzaicināts klātienē vērot savu potenciālo pretinieku Okolija-Cešlaka cīņu

Rolands Eliņš

Briedis uzaicināts klātienē vērot savu potenciālo pretinieku Okolija-Cešlaka cīņu
Mairis Briedis ar treneri Dmitriju Šiholaju un Kalli Zauerlandu. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis svētdien klātienē vēros WBO čempiona Lorensa Okolija cīņu pret Mihalu Cešlaku, portālam Sportacentrs.com apstiprināja Brieža menedžeris Raimonds Zeps.

Svētdien "O2 Arena", Londonā, norisināsies boksa cīņa starp britu Lorensu Okoliju un poli Mihalu Cešlaku. Viņi abi iepriekšējā gada laikā tikuši piesaukti kā potenciāli pretinieki Mairim Briedim, un, kā iepriekš publiski norādījis Brieža promouters Kalle Zauerlands, Okolijs varētu būt Brieža šīs vasaras plānos.

Uz Okolija-Cešlaka cīņu par Briedim iepriekš piederējušo WBO čempiona jostu ieradīsies arī Briedis pats, vērojot cīņu klātienē. Tas profesionālajā boksā nav nekas neparasts, un potenciālie nākamie pretinieki bieži tiek aicināti uz cīņām, kas var novest pie publiska izaicinājuma mešanas vai pat satikšanās ringā pēc aizvadītās cīņas, un šoreiz to darīs Briedis, pirmā smagā svara divīzijas pirmais numurs.

Brieža menedžeris Raimonds Zeps mūsu portālam norādīja, ka treneris Dmitrijs Šiholajs apmeklējis arī iepriekšējo Okolija cīņu un tas bija plānots arī šoreiz, taču Briedis vēlējies pievienoties un sekojusi attiecīga interese un uzaicinājums no "Matchroom Boxing", Okolija cīņas organizētājiem, kopīgi vienojoties par to, ka Briedis būs klāt Okolija cīņā. Šie plāni līdz galam noformēti tikai šovakar, sacīja Zeps.

Jāuzsver, ka Okolija un Cešlaka cīņa būs svētdienas vakarā, nevis, kā ar lielām cīņām ierasts, sestdienā. Cīņas tiešraide būs pieejama DAZN platformā.

Briedim pašam nākamā cīņa paredzēta pret Džeiju Opetaiju, viņa IBF titula obligāto pretendentu. Šī cīņa tika oficiāli izziņota Austrālijā, taču Briedis nesen bija apslimis, tādēļ plānotais datums (sestais aprīlis) tika pārbīdīts nedaudz uz priekšu un pagaidām nav apstiprināts. Pirms Opetaijas IBF titula obligātais pretendents bija tieši Cešlaks, kurš pie cīņas pret Briedi pēc visu 2021. gada vasaru ilgušām pārrunām un savas komandas iekšējām problēmām tomēr netika.

     [+] [-]

, 2022-02-23 20:22, pirms 2 gadiem
Tas tik būs kronis, domāju, ka pēc cīņas Briedis ielēks ringā un bļaus ''hey bicc boy jake, fight me''