Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Cešlaka promouters gatavs Briedim par cīņu Polijā piedāvāt miljonu dolāru

Rolands Eliņš

Cešlaka promouters gatavs Briedim par cīņu Polijā piedāvāt miljonu dolāru
Mihals Cešlaks. Foto: Ringpolska

Maira Brieža obligātais pretendents IBF pasaules čempiona titulam ir Mihals Cešlaks, un abu bokseru pārstāvji sākuši pārrunas par cīņas organizēšanu. Cešlaka promouters Zbigņevs Ratiņskis atklājis, ka par cīņas aizvadīšanu Polijā būtu gatavs Briedim piedāvāt miljonu dolāru.

"Pirmdien sāksim pārrunas," Polijas boksa portālam "RingPolska" izteicās Zbigņevs Ratiņskis par pārrunām ar Maira Brieža pārstāvjiem, darot zināmu, ka viņa pārstāvētā "Polsat Boxing Promotions" ļoti vēlas uzņemt cīņu pie sevis.

"Polijas televīzija ļoti vēlas šo cīņu, turklāt ir ieinteresēta, lai tā notiktu Polijā," sacīja Ratiņskis. "Domāju, ka centīsimies šo mērķi piepildīt par katru cenu. Briedis par cīņu prasa vismaz miljonu? Domāju, ka varam to piedāvāt. Centīsimies vienoties ar Brieža komandu, taču būsim gatavi arī izsolei. Man gan pašam ir aizdomas, ka Briedis atteiksies no jostas, lai nevajadzētu to aizstāvēt, man ir tāda informācija."

Ja Briedis un Cešlaks nebūs vienojušies par cīņas norisi līdz 10. jūlijam, kā to nozīmējusi IBF, cīņas rīkošanas tiesības nonāks izsolē. Tādā gadījumā šīs tiesības iegūs tas, kurš piedāvās lielāko summu, kas pēc tam tiks sadalīta honorāros. Briedim kā čempionam tādā gadījumā pienāktos 65% no kopējā honorāra.

Briedi iepriekš pavasarī bija izaicinājis britu bokseris Lorenss Okolijs, un toreiz Brieža promouters Kalle Zauerlands publiskā atbildē norādīja, ka, lai sāktu sarunas par cīņas rīkošanu, pretiniekiem nepieciešams galdā likt summu ar septiņiem cipariem, proti, vismaz miljonu.

Briedim kā čempionam gan būtu priekšrocība aizvadīt titula aizstāvēšanas cīņu savā dzimtenē, taču pandēmijas laikā tas izrādījies apgrūtinoši. Brieža menedžeris Raimonds Zeps šodien sarunā ar portālu TVNET norādīja, ka pārrunas ar Cešlaka pārstāvjiem ir dienas kārtībā un tad arī tiks vērtēts, kas no šīm sarunām sanāks, taču viņš pieļāva iespēju, ka Briedis varētu atlikt savus plānus pacelties uz smagsvariem.

Savukārt Cešlaka menedžeris norādīja, ka cīņai Latvijā piekristu tikai tad, ja Brieža puses piedāvājums būtu ļoti bagātīgs.

"Mūsu televīzija vēlas šo cīņu Polijā," sacīja Ratiņskis. "Mēs paši gan esam gatavi boksēt jebkurā vietā pasaulē. Mihals ļoti vēlas atmaksāt Briedim par viņa veikto sitienu ar elkoni Glovackim. Mihalam nav starpības, kur aizvadīt cīņu, vienīgi varbūt Kongo nebūtu labākais variants (smejas), lai gan noteikti dosim priekšroku cīņas norisei Polijā."

Kongo teritorijā Cešlaks aizvadīja savu līdz šim vienīgo pasaules čempiona titulcīņu, iepriekšējā gada sākumā pēc punktiem zaudējot Ilungam Makabu, kurš ieguva Oleksandra Usika atstāto WBC čempiona jostu.

Izmantotie resursi:
Ratyński: Cieślak chętnie odpłaci Briedisowi za...

Slēpts komentārs: Kalnins750

     [+] [-]

, 2021-06-14 20:07, pirms 3 gadiem
Kalnins750 rakstīja: 1,000,000 EURO
No tā ljimaka atlec kaut kas valsts kasē nodokļos, tad vel savai komandai, muterītei un vel man pāris pakas, pats beigās varēs nocenoto pienu nopirkt maxima
Tas gan ,skan jau labi ,varētu padomāt ka tas viss uz rokas .ja tā būtu tad jau cita runa .

     [+] [-]

, 2021-06-14 20:09, pirms 3 gadiem
Kalnins750 rakstīja: 1,000,000 EURO
No tā ljimaka atlec kaut kas valsts kasē nodokļos, tad vel savai komandai, muterītei un vel man pāris pakas, pats beigās varēs nocenoto pienu nopirkt maxima
Tu domā, ka līdz šim ir bijis lielāks honorārs? 😂😂 Tas ir solīds piedāvājums, galīgi ne sliktāks kā visi iepriekšējie. Uz lielāku ir naivi cerēt.

  +2 [+] [-]

, 2021-06-14 20:46, pirms 3 gadiem
RobertsR rakstīja: Tu domā, ka līdz šim ir bijis lielāks honorārs? 😂😂 Tas ir solīds piedāvājums, galīgi ne sliktāks kā visi iepriekšējie. Uz lielāku ir naivi cerēt.
Pilnīgi noteikti ka nekas lielāks vairs nekad nebūs un būtu stulbi ja tagad sāktu lauzties kā nevainīga jaunava ap šo summu !

  +3 [+] [-]

, 2021-06-14 21:04, pirms 3 gadiem
Elkonis sāk pamazām nest marketinga augļus

  -2 [+] [-]

, 2021-06-14 22:19, pirms 3 gadiem
Vai nav vienalga kur tam eks mentam iedos bietē???lai rīko krievu pasaulē tur salašņām vairāk maksā..

  +2 [+] [-]

, 2021-06-14 22:28, pirms 3 gadiem
tiesnesis te nepavilks, drīzāk otrādi

  +2 [+] [-]

, 2021-06-14 22:32, pirms 3 gadiem
fall in love rakstīja: tiesnesis te nepavilks, drīzāk otrādi
te KO tikai der

  -2 [+] [-]

, 2021-06-14 22:33, pirms 3 gadiem
Latvijā jau to cīņu organizēt nevar..kas izņemot vietējās utis uz viņu ies?cieņa pazaudēta.. to atgūt nevar....atkrituma statusā līdz mūža galam..

     [+] [-]

, 2021-06-14 23:40, pirms 3 gadiem
Vai Biredim būs jāzīmē reklāma uz rumpja, kā poļiem pieņemts ? Nēģeri tur neder.

  +3 [+] [-]

, 2021-06-14 23:59, pirms 3 gadiem
Par miljoniņu varētu to poli arī atāmurēt, jautājumsvprotams kādā kondīcijā ir Mairis, vēl jau Oukolijs šogad būtu jānogulda un tad var doties pensijā!

  +2 [+] [-]

, 2021-06-15 00:57, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: Vai Biredim būs jāzīmē reklāma uz rumpja, kā poļiem pieņemts ? Nēģeri tur neder.
Melnim reklāmu uzkrāsot var ar baltu krāsu...
bet tā tad būs rasisma izpausme... melno paverdzināšana...

  +3 [+] [-]

, 2021-06-15 00:58, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Par miljoniņu varētu to poli arī atāmurēt, jautājumsvprotams kādā kondīcijā ir Mairis, vēl jau Oukolijs šogad būtu jānogulda un tad var doties pensijā!
domāju, ka Mairim derēs jebkurš iznākums par 1 miljonu...
ja zaudēs - tad pensijā... ja uzvarēs - tad vēl kāda naudīga cīņa iespējama...

  -1 [+] [-]

, 2021-06-15 07:51, pirms 3 gadiem
fall in love rakstīja: tiesnesis te nepavilks, drīzāk otrādi
Ja boksēs pārliecinoši, tad arī tiesneši neko neietekmēs.
Bet nu neticu, ka Briedis piekritīs cīņai, lai arī nekāda dižā izvēle jau viņam nav.

     [+] [-]

, 2021-06-15 08:49, pirms 3 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Bet nu neticu, ka Briedis piekritīs cīņai, lai arī nekāda dižā izvēle jau viņam nav.
kopumā Mairim vispār nekādas izvēles īsti nav -citādi viņš nesēdētu sociālajos tīklos cenšoties no pameža krūmāja sabļaut visādus jūtubes varoņus
-fakts ir tāds ka Briedim karjerā ir palikušas 4-5 labas cīņas (vecums vnk) -un itkā būtu jāiekasē tituliem atbilstoši cipari -kamēr skumjā realitāte ir tāda ka nevienam pasaulē nekādi austrumeiropieši un āfrikāņi tā īsti neinteresē -jo īpaši svara kategorijā kur nav amīšu un kopš Beljū arī angļu

  -1 [+] [-]

, 2021-06-15 10:24, pirms 3 gadiem
chegewarrior rakstīja: kopumā Mairim vispār nekādas izvēles īsti nav -citādi viņš nesēdētu sociālajos tīklos cenšoties no pameža krūmāja sabļaut visādus jūtubes varoņus
-fakts ir tāds ka Briedim karjerā ir palikušas 4-5 labas cīņas (vecums vnk) -un itkā būtu jāiekasē tituliem atbilstoši cipari -kamēr skumjā realitāte ir tāda ka nevienam pasaulē nekādi austrumeiropieši un āfrikāņi tā īsti neinteresē -jo īpaši svara kategorijā kur nav amīšu un kopš Beljū arī angļu
Manuprāt, viņš tik ļoti sasapņojās par supersmagsvariem, ka tagad īsti nav ar ko boksēties.
Bija jau raksts, ka 2 sponsorus esot zaudējis.

  +2 [+] [-]

, 2021-06-15 11:40, pirms 3 gadiem
Nu vismaz man gribētos redzēt cīņu pret labu pretinieku cruiseros, nekā pret kaut kādu vecu sūdu maisu smagsvaros vai blogeri...šeit tomēr vēl nav amerika))

  -2 [+] [-]

, 2021-06-15 13:20, pirms 3 gadiem
Arēnu ar visiem "Mans spēks, mana tauta" viņš var aizmirst. Studio 69

  -1 [+] [-]

, 2021-06-15 13:42, pirms 3 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Manuprāt, viņš tik ļoti sasapņojās par supersmagsvariem, ka tagad īsti nav ar ko boksēties.
Bija jau raksts, ka 2 sponsorus esot zaudējis.
kruizeriem hevīveitos īsti nav ko darīt 21. gadsimtā -labs apliecinājums tam ir gan Adameks gan Vlodarčiks -izņēmums varbūt vienīgi Heijs (kurš man ir aizdomas savās labākajās dienās bija labāks bokseris kā MB)
-kruizeros vnk nav naudas -no turienes arī visi tie sapņi par HW -un protams ir sāpīgi skatīties ka kamēr tu esi pasaulē nr1 kādā kategorijā tikmēr pensionāri jūtūberiem smeļ 100x lielāku piķi par to ko tev jebkad kāds piesolīs

     [+] [-]

, 2021-06-17 09:58, pirms 3 gadiem
Vlodarčiks smagsvaros nevienu svarīgu cīņu nav īsti aizvadījis, tā ka tas te ņe pri čom.

Kāds būtu ja būtu Hejs vs Briedis, to mēs laikam neuzzināsim, tikpat bezjēdzīgi vēl Muhamedu Ali un Taisonu var piesaukt.

Kovid krīze ir ieviesusi savas korekcijas, pie naudīgajām cīņām, tiek tikai paši populārākie. Tie divi sponsori arī līgumu nepagarināja, jo gluži vienkārši juta ka nevarēs pavilkt krīzes situācijā. Nekāda Ķīnas ābece te nav.

Studio 69 boksē jaunie talanti, kuri vēl ir tikai ceļā uz virsotni, Briedis tur točna neboksēs

Kur var šito izdomāt vispār